Sjuksköterskor hemsjukvård, Uppsala


Arbetsgivare: MIX MEDICARE AB
Arbetsort: Uppsala
Publiceringdatum: 2018-08-16

Just nu söker vi omgående 3 sjuksköterskor på hel-/deltid inom hemsjukvård i Uppsala, för kunds räkning.

Sjuksköterskeexamen, bred medicinsk kompetens och erfarenhet av hemsjukvård är våra grundläggande krav tillsammans med ett genuint intresse för människor och att du sätter patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid din ansvarstagande förmåga och att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är bekväm i din yrkesroll, engagerad och flexibel. Vi värdesätter också att du är van att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Självklart måste du kunna kommunicera på svenska.
Som sjuksköterska kommer du att arbeta med att leda och fördela omvårdnadsarbetet för hemtjänstpersonalen och har kontakt med vårdcentraler när det krävs. Du håller stödjande samtal och ger information till närstående samt handleder personalen vid behov.

Välkommen att utveckla dig inom bemanning tillsammans med oss på Mix Medicare. Vi erbjuder dig utveckling i karriären genom många intressanta tjänster, goda villkor samt konkurrenskraftig lön. Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal, ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner.

Kompetenser

• Sjuksköterskeexamen

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: 1-2 års erfarenhet

Om lön

Konkurrenskraftig lön
Kollektivavtal
Sommarbonus
Tjänstepension och Försäkringar
Individuell introduktion
Rekryteringsbonus
Faktura eller lön

Om anställningsvillkor

Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal, ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension för våra medarbetare.
Pasha Razifar, verksamhetschef, Mobilnummer: 070-7317040, Telefonnummer: 08-7411396
pasha.razifar@mixmedicare.se
Kungsgatan 43, 3 tr (Läkarhuset)
MIX MEDICARE AB
Kungsgatan 43, 3 tr
75321 Uppsala
Vi rekryterar löpande under ansökningstiden - kontakta oss så snabbt som möjligt.Escape Room Stockholm