Projektledare el / tele till en utvecklande miljö


Arbetsgivare: ÖrebroBostäder AB
Arbetsort: Örebro
Publiceringdatum: 2018-08-16

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 800 lägenheter och 1 300 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.Vi bygger och utvecklar Örebro – vill du vara med?

Söker du ett omväxlande och stimulerande arbete som projektledare el / tele, där du dagligen får arbeta med kompetenta kollegor i ett framgångsrikt företag? Ett företag som bygger och renoverar morgondagens bostäder med långsiktighet och hållbarhet i fokus? Har du en utbildningsbakgrund inom el / tele från högskola eller liknande kombinerat med stor kompetens inom området? Har du arbetat flera år i en liknande roll och nu är redo att ta nästa kliv i karriären är du välkommen med din ansökan - ÖBO vara något för just dig!Vi tror att du har:

En utbildning inom el / tele från gymnasiet, högskola eller liknande

Erfarenhet från entreprenadverksamhet, fastighetsförvaltning eller konsultverksamhet

Erfarenhet av projektledning av el-, tele- och fastighetsautomationsinstallationer

Kunskaper inom bygglagstiftning och entreprenadjuridikArbetet sker oftast i team eller projektgrupper, vilket innebär att du ska ha en helhetssyn och ha lätt för att samarbeta samt ha ett positivt och utåtriktat bemötande. Du ska dessutom vara affärsmässig, strukturerad, flexibel och stabil. Vidare ska du ha lätt att uttrycka dig väl i tal och skrift. I arbetet utförs dagliga resor inom kommunen vilket innebär ett krav på B-körkort.För mer information är du välkommen att ringa till Henrik Jorbrant, gruppchef projektledning installation 019-19 42 94. Facklig företrädare för Vision är Sten-Inge Dellevåg, 019-19 42 24. Din ansökan vill vi ha senast den 13 september 2018. Urval sker löpande. Du söker tjänsten via Ansök-knappen nedan.ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.


Välkommen med din ansökan!
Kompetenser

• Fastighetsförvaltning
• Entreprenadjuridik

Arbetslivserfarenhet

Besiktningsingenjör, el-tele: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Henrik Jorbrant, Gruppchef Projektledning installation, Telefonnummer: 019-19 42 94
Box 8033
ÖrebroBostäder AB
Box 8033
70008 ÖrebroEscape Room Stockholm