Timvikarie Aleris hemtjänst


Arbetsgivare: Aleris Hemtjänst Linköping
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2018-08-17

Om Aleris hemtjänst i Linköping

Aleris hemtjänst drivs på entreprenad med Linköpings kommun som uppdragsgivare. Vi har lång erfarenhet av hemtjänst och är belägna i stadsdelen Johannelund. Förutom hemtjänstinsatser har vi 15 stycken servicelägenheter i Johannelunds centrum, ett gediget fritidsutbud för äldre samt en lunchservering. Våra lokaler finns i Johannelunds centrum.Om arbetet och vad vi erbjuder dig

Arbetet består av att hjälpa äldre personer i deras hem med framförallt personlig omvårdnad svamt svara på trygghetslarm. I arbetsuppgifterna ingår även boserviceinsatser i form av städ, tvätt och inköp. Social dokumentation samt utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation från sjuksköterska ingår.

Vi erbjuder ett givande arbete där du kan göra skillnad för den äldre. Hos oss får du en stimulerande arbetsmiljö, individuellt satt lön och ett väl utarbetat introduktionsprogram. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete.

Du arbetar i team med gruppledare och flera kollegor. Läkemedels- och insulindelegering är ett krav.

Våra värderingar; omtanke, professionalism, engagemang och nytänkande är grunden i allt vi gör. Vi fokuserar på det personliga bemötandet, oavsett om det är i mötet med den äldre, dennes närstående eller medarbetare.

Tjänsten är timvikariat. Du arbetar extra vid behov, och efter egen möjlighet.Om dig vi söker

Som person Vi söker dig som har ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn samt lyhörd för våra kunders behov. Du har en humanistisk människosyn och är ödmjuk och ansvarsfull. Du förstår vikten av ett gott bemötande i alla situationer och av att följa de rutiner och arbetssätt som finns på arbetsplatsen. Det är av stor vikt att du är trygg och stabil i din personlighet samt har en förmåga att fatta egna beslut och tänka lösningsorienterat då du oftast arbetar ensam ute hos kund.

Bakgrund Vi söker främst dig som har erfarenhet från omsorgen/hälso- och sjukvården, gärna hemtjänst. Har du erfarenhet från serviceyrken och/eller jobbat med människor är detta också intressant. Har du vana av att hantera elektronska dokumentationssystem så som Treserva och har god lokalkännedom är detta till fördel. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Även datorvana är ett krav då dokumentation är en viktig del av arbetet. Körkort är ett starkt önskemål och att kunna cykla ett grundkrav.

Vi inför just nu tids- och insatsregistering i hemtjänsten.Ansökan och kontakt

Låter detta som en tjänst för dig? Ansöker gör du enklast genom att klicka på "skicka ansökan" och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2018-09-17 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Biträdande Verksamhetschef Jeanette Gustavsson, telefon 070-0808643.

Välkommen att ansöka!

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Kompetenser

• Hemtjänst
• Omvårdnad

Arbetslivserfarenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

Varieranee
Tillträde enligt överenskommelse
Anna Bergdahl, Telefonnummer: +46 700009668
anna.bergdahl@aleris.se
Skogslycke 5B
Aleris Hemtjänst Linköping
Skogslycke 5B
58726 LinköpingEscape Room Stockholm