BMA eller motsvarande till klinisk patologi/cytologi


Arbetsgivare: Karolinska Universitetssjukhuset
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-08-20

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården.


Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara en del av ett professionellt och roligt arbetslag.
Du kommer att ingå i ett team som har ansvarar för analysprocessen under hela vägen. Vi har en ledig tillsvidare tjänst vid vårt histologiska lab, där vi preparerar vävnad för mikroskopisk analys och diagnostik.
Intervjuer och rekrytering kommer att pågå under ansökningstiden.

Om tjänsten
Verksamheten i Solna är ett av Sveriges mest avancerade laboratorium. Antalet olikartade fall och dess grad av komplexitet är mycket stor. Detta ställer höga krav på våra medarbetare, men ger också möjlighet till utveckling, eget ansvar och kompetensöverföring mellan kollegor.
I arbetet ingår bäddning, snittning, fryssnitt, storsnitt och histokemiska färgningar av vävnad, samt delegerad utskärning. Vi jobbar ständigt med förbättringsarbeten och kvalité, vi är även delaktiga i klinikens utbildningar. När man börjar hos oss får man gå ett introduktionsprogram för nya medarbetare.

Vi har tjänst för tillsvidareanställning, välkommen med din ansökan

Vi söker
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, såsom ditt engagemang, initiativ- och samarbetsförmåga. Vidare önskar vi att du är strukturerad, ordningsam och har ett professionellt förhållningssätt. För att trivas hos oss ska du tycka om att arbeta i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter och arbetstempo. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
Vi ser gärna att du har hög integritet och god social kompetens samt att du kan stå för karolinskas värderingar; medmänsklighet, helhetssyn och ansvar.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad Biomedicinsk analytiker/Biomedicinare/Ingenjör
Meriterande: Arbetserfarenhet inom området är meriterande, samt extra kurser inom patologi.

Kompetenser

• Legitimation som biomedicinsk analytiker

Arbetslivserfarenhet

Biomedicinsk analytiker: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt Kollektivavtal

Om anställningsvillkor

Heltid
.
Solna
Karolinska Universitetssjukhuset
Solna
17176 StockholmEscape Room Stockholm