Elevassistenter till skolor i Stockholm


Arbetsgivare: NGS Vikariepoolen
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-08-31


Inför höstterminen 2018 söker vi dig som har erfarenhet av arbete som elevassistent, personlig assistent eller andra liknande arbeten. Du kommer ha varierande arbetstider beroende på uppdrag och styr själv vilka dagar du har möjlighet att arbeta vilket gör att du enkelt kan kombinera uppdrag genom oss med tex studier eller andra arbeten.

Arbete som elevassistent innebär att du arbetar i klass eller elevgrupp under skoldagen och på fritids under eftermiddagarna. Du följer ett eller fler barn som har behov av extra stöd och uppdragen kan skilja sig åt beroende på barnets och skolans behov.
Som vikarie ersätter du ordinarie personal vid frånvaro, för längre eller kortare uppdrag. Du behöver kunna bidra till en trygg och meningsfull dag för elever i grundskolan, samt ha viljan och förmågan att arbeta tillsammans med andra i team eller mer självständigt med en elev eller en mindre grupp elever. Du förväntas snabbt kunna sätta dig in i olika arbetsplatsers rutiner och hantera situationer som kan uppstå i klassrummet eller elevgruppen.

Som anställd hos oss får du grundläggande introduktionskurs, komplett försäkringsskydd, kollektivavtal, handledning och fortbildning och vi på NGS Vikariepoolen finns alltid ett samtal bort om du har frågor och funderingar inför, under eller efter ditt arbetspass.
NGS Vikariepoolen är sedan 2001 ett av de ledande företagen inom bemanning och rekrytering för förskola och skola. Vi erbjuder dig ett givande och flexibelt arbete där du kan styra över din egen tid. Vår erfarenhet, lyhördhet och personliga bemötande gör det enkelt att arbeta hos oss. NGS Vikariepoolen är ett affärsområde i NGS Group, ett auktoriserat bemanningsföretag inom vård, skola, ekonomi och ledarförsörjning. Tveka inte att hör av dig till oss om du har frågor eller funderingar!

Kompetenser

• Barn med särskilda behov

Om anställningsvillkor

För att arbeta i en skola eller förskola måste du visa upp ett godkänt utdrag från belastningsregistret för arbete i skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information om utdraget finns på www.polisen.se
Holländargatan 13
NGS Vikariepoolen
Holländargatan 13
11136 Stockholm
Ring oss gärna under vår ansökningstid mån-fre kl. 10.00-17.00. 08-505 808 00
Ange referens Elevassistent åk. F-9Escape Room Stockholm