ST-läkare internmedicin


Arbetsgivare: NU-sjukvården, Område I, internmedicin
Arbetsort:
Publiceringdatum: 2018-09-01

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Vi söker ST-läkare till internmedicin med möjlighet till specialisering.

Välkommen till område medicin i NU–sjukvården, en verksamhet med både bredd och spets. Medicinområdet bedriver verksamhet både i öppen- och slutenvård fördelat inom olika verksamhetsområden, som internmedicin, lung-, njur-, gastro-, endokrin- och kardiologi. NU-sjukvården har regionens största samlade akutmottagning, vilket ger goda möjligheter till lärande utifrån ett brett sjukdomspanorama.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten erbjuder ett varierat och brett arbete inom internmedicin med avdelning, öppenvård och jourtjänstgöring. Det finns goda möjligheter till fortbildning. Även forskningsmöjligheter kan inrymmas. Du handleder läkare under utbildning.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare. Intresse för internmedicin och eventuell specialisering, handledning och utbildning. Erfarenhet av internmedicin är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Kompetenser

• Läkarexamen
• Internmedicin

Arbetslivserfarenhet

ST-läkare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Jenny Andersson, ST studierektor, Telefonnummer: tfn vxl 010-435 00 00
Yoav Eling, ST-läkarchef, Telefonnummer: tfn vxl 010-435 00 00
Läkarföreningen Fredrik Pellmé, Telefonnummer: tfn vxl 010-435 00 00
Ledningskansliet
NU-sjukvården, Område I, internmedicin
Ledningskansliet
46185 Trollhättan
Ange referens 2018/4907Escape Room Stockholm