Skadereglerare till Arriva


Arbetsgivare: Arriva Sveriga AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-09-06

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka.
Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.
Hoppas att du vill vara med på vår resa.
Vill du jobba i en verksamhet där du kan göra skillnad och få vara delaktig i vårt skadeförebyggande arbete? Har du erfarenhet av att arbeta med skadereglering och är du dessutom en stresstålig och ansvarsfull person med ett stort driv för att lösa problem. Då kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter
Som skadereglerare på Arriva är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta emot och behandla skadeanmälningar avseende buss, tåg och spårvagnar.
Arbetet präglas av kundkontakt via telefon och mejl, kommunikation med verksamheten på depå och verkstäder, samt administration av ärendehanteringar. Utifrån försäkringsvillkoren utreder och bedömer du om kunderna har rätt till ersättning.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Utreda och bedöma vållande av fordonsskador. Kommunicera med motparter och verkstäder
Driva ärenden framåt och kommunicera med skadelidande i personskador
Handläggning av försäkringsärenden
Bidra till utvecklandet av processer och system för skadehantering
Utbildning av berörda inom Arriva avseende skador och hantering av skador

Varför ska du arbeta hos oss
Som skadereglerare på Arriva har du möjlighet att vara med och påverka. En hög kvalitet i handläggningen av skador samt en bra kommunikation med Arrivas verkstäder och depåer ute i landet, bidrar till att minimera kostnader.
Vi erbjuder också kul på jobbet, trevliga engagerade kollegor, stor variation och möjlighet att få sätta din prägel på arbetssätt och rutiner då vi nyligen påbörjat en förändring av funktionen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta med skadereglering och som har en god kännedom gällande regelverk avseende hantering och ersättning.
Erfarenhet av att hantera främst personskador och fordonsskador, men även ansvarsskador - gärna med inriktning på tåg.
Vana av att granska kalkyler från motpartsbolag och verkstäder.
Är sakkunnig på skadebilder
God förhandlingsförmåga
God kommunikativ förmåga i tal och skrift (på svenska och engelska)

Som person är du proaktiv, självgående, kostnadsmedveten och har en utpräglad servicekänsla. Du har ett strukturerat och effektivt arbetssätt samt kan resonera och bemöta kunder på ett pedagogiskt och trevligt sätt.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 28 september , då urval och intervjuer sker löpande Vid frågor kontakta andy.lindelof@arriva.seArbetslivserfarenhet

Skadereglerare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Liljeholmsstranden 5
Arriva Sveriga AB
Liljeholmsstranden 5
11743 StockholmEscape Room Stockholm