Svenska kyrkan i Tranås söker Assistent


Arbetsgivare: Svenska Kyrkan
Arbetsort: Tranås
Publiceringdatum: 2018-09-10

Är du social och strukturerad, gillar att samverka med andra människor och är van att arbeta självständigt? Vi söker nu en assistent till receptionen på pastorsexpeditionen. Är det nåt för dig, ansök idag!

Svenska kyrkan i Tranås söker assistent med ansvar för receptionen.

Du tar emot besökare och svarar på inkommande samtal i telefonväxel, e-post och sociala medier. Du är bokningsansvarig för våra lokaler och att boka in dop, vigsel och begravningar. Att ha hand om inkommande post och diarieföring, samt administrera registret kyrkobokföring är också en av de dagliga arbetsuppgifterna.

Det är ett varierande arbete och man sköter dagliga rutiner och finns till hands för besökare och personal. Fler arbetsuppgifter kan bli aktuella beroende på sysselsättningsgrad.

Vi söker dig som har utbildning eller dokumenterad erfarenhet inom reception/administration.

Du ska kunna hantera Officepaketet främst Word och Excel. Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift och arbeta självständigt, samt tycka om att organisera och strukturera. Vi vill att du ska vara social och öppen som person, då tjänsten innebär möten med många människor. Att se helheten och ha en god överblick över verksamheten, lätt för att samarbeta och att man är flexibel är också bra egenskaper för denna tjänst.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Omfattning: 75 - 100%

Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten:
Kyrkoherde Carl-Magnus Alstermark 0140-674 07, 070-625 57 44
Administrativ chef Cecilia Sandberg 0140-674 02, 073-358 65 66

Facklig företrädare:
Vision Ann-Marie Lind 013-20 50 29
MAJORSGATAN 1
Svenska Kyrkan

Escape Room Stockholm