Lärarvikarie sökes till Stockholm!


Arbetsgivare: StudentConsulting
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-09-12

Drivs du av att leda, utveckla och utbilda din omgivning? Har du dessutom goda kunskaper i olika ämnen? Då är det dig vi söker!

För kundens räkning söker vi lärarvikarie till framtidens uppdrag. Vikariat kan vara på heltid eller extra. Det som är viktigast är att du känner dig bekväm med att undervisa för andra och har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och är en tydlig ledare.
Vi söker dig som har höga ambitioner och som trivs med att jobba med likasinnade.

I samarbete med olika kommunerna erbjuder vi ett givande och utvecklande extraarbete som lärare på olika skolor. Vi erbjuder möjligheten att jobba extra eller heltid. I rollen som lärare får du bland annat möjligheten att utveckla och träna ditt ledarskap och din pedagogik vilket du kommer kunna dra stor nytta av i framtiden.

De olika kurserna är förlagda måndagar-fredagar och har ett varierande schema.
Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men får möjligheten att arbeta med undervisning mot elever i klassrummen.

Din profil
För att passa i rollen som lärarvikarie bör du studera en akademisk utbildning på universitet eller högskola och ha en god kunskap inom denna ämne som du vill undervisa. Du trivs bra i rollen som ledare och har en talang för att engagera och motivera din omgivning. Det är meriterande om du studerar till ämneslärare men det är inte ett krav.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Arbetslivserfarenhet

Lärare i gymnasiet: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Studerande
6 mån eller längre
StudentConsulting
StudentConsulting
Sveavägen 168
11346 StockholmEscape Room Stockholm