Driven Marknadsassistent till Entergate


Arbetsgivare: Entergate AB
Arbetsort: Halmstad
Publiceringdatum: 2018-09-12

Om oss
Entergate är specialister på webbapplikationer så som enkät- och analysverktyg, kommunikationsverktyg, kunskapstester och administration för utbildningar och seminarier. Vi söker nu en driven marknadsassistent! Har du god datavana, gediget engagemang och förmåga att skapa och bibehålla goda relationer med kunder? Då är du den vi söker efter!
Vem är du?
Vi söker dig som har god förmåga i svenska och engelska både i tal och skrift, samt är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Som person är du ambitiös, har hög social kompetens och är intresserad av marknadsföring. För att lyckas skall du vara initiativrik och trivas i rollen som uppsökande kontaktskapare. Du har ett utpräglat sinne marknadskommunikation och utstrålar förtroende och ödmjukhet i kontakten med dina kunder. För att klara jobbet på ett bra sätt krävs att du är lyhörd, engagerad och självgående. Du är strukturerad och kan planera och administrera din tid på ett effektivt sätt.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter är att stödja Entergates säljare i deras arbeta att bygga långsiktiga kundrelationer och skapa affärsmöjligheter. Du kontaktar nya kunder via telefon, mejl och besök. Befintliga kunder tar du hand om på bästa sätt och förvalta de kontakter Entergate har idag. På sikt kommer du även att delta aktivt i kundmöten på fältet. Tjänsten kan innebära resor och övernattningar. Vi ser även att du har ett driv att utvecklas i din roll, individuellt och tillsammans med dina kollegor då rollen har goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer:
• Erfarenhet av kundrelationsskapande verksamhet och är meriterande
• Erfarenhet av marknad och kommunikation är meriterande
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Körkort är ett krav
• Du är även resultatinriktad och lägger ner tid, energi och engagemang för att nå dina mål.
• Du har en affärsförståelse och ser nyttan i långsiktiga kundrelationer.
• Du är en social person som har lätt att beblanda dig med olika människor.
• Du vill alltid utvecklas i din roll och i bolaget.
Fiskaregatan 9-11
Entergate AB

Escape Room Stockholm