Förskollärare/Specialpedagog till Grundsärskolan


Arbetsgivare: Ekerö kommun
Arbetsort: Ekerö
Publiceringdatum: 2018-09-13

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

EKEBYHOVS GRUNDSÄRSKOLA har idag 29 elever fördelade på två träningsklasser och fyra klasser som läser enligt grundsärskolan läroplan. Vi har hela Ekerö kommun som upptagningsområde. Skolans klasser består av 5-7 elever. Lärarna arbetar i skolsamverkan med fritidshemmets personal.
Tillsammans med Ekebyhovsskolan bildar vi enhet.


Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med barn i stort behov av särskilt stöd. Som stöd under skoldagen och på fritidshemmet. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som består av en lärare och assistenter, ett härligt glatt gäng som hela tiden har barnen i fokus.Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med barn i behov av särskilt stöd, kunskap om autism är meriterande. Vi lägger stor vikt på lämplighet! Du är bra på att samarbeta och är lugn, lyhörd, inkännande, flexibel, tydlig och har humor.

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Visstid


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.


Kompetenser

• Barn med särskilda behov

Arbetslivserfarenhet

Lärare i förskola / Förskollärare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön
Friskvårdspeng 2000 :-/år

Om anställningsvillkor

Fast anställning
Heltid
Åsa Lindqvist Rodell, Lärarnas Riksförbund, Telefonnummer: 08-124 577 80
Carina Nilsson-Graf, Biträdanderektor, Telefonnummer: 073-660 42 57
Björkuddsvägen 98
Ekerö kommun
Björkuddsvägen 98
17834 EkeröEscape Room Stockholm