Consilium Marine and Safety söker nu en nyfiken Projektingenjör


Arbetsgivare: Badenoch & Clark
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-09-17

Consilium Marine & Safety är en av världens ledande leverantörer av produkter och system inom säkerhet och navigation. Vi är ett internationellt företag, verksamma på ett flertal olika marknader, såsom marin, olja och gas, transport och byggnadssektorn. Totalt är vi över 800 anställda på 25 kontor runt om i världen. Våra grundvärderingar One global team, We deliver och We take responsibility följer oss i vårt dagliga arbete och vår företagskultur präglas av en varm och familjär atmosfär.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en global organisation som lägger stort fokus på den enskilde individen, där varje anställd bidrar till att förbättra organisationen. Sedan bolaget grundades 1912 har vårt huvudsakliga mål varit det samma – att rädda liv. Besök oss på www.consilium.se

– Consilium Marine and Safety söker nu en nyfiken Projektingenjör

Har du stort driv och nyfikenhet inom teknik och säkerhet? Vill du arbeta i en organisation där allt från produktutveckling, verkstad och eftermarknad ryms under samma tak? Läs då gärna vidare.
Vi söker nu dig som vill bli vårt nya tillskott som Projektingenjör inom området Tåg. Vår verksamhet inom brandlarm för tåg har under de senare åren vuxit sig stark och vi behöver nu förstärkning av dig. Våra kunder har stor internationell prägling och finns representerade över hela världen.

I din roll som projektingenjör kommer du att ingå i en projektgrupp där du kommer arbeta med allt från att agera teknisk expert vid offertskrivande till eftermarknad inom området. Du kommer få möjligheter att arbeta både inom det tekniska och det kommersiella området.
Du är den som tillsammans med våra Projektledare ansvarar för kundkontakt samt interna kontakter såsom Inköp, ekonomi och produktion för samordning. Du skapar underlag för både produktion och installation, samt gör ekonomiska uppföljningar och rapporter för projektavslut.
Arbetet är spännande och utmanade i en internationell miljö där du får möjlighet att arbeta i roll som kräver både självständighet och en god samarbetsförmåga.

Vad Behöver du ha med dig sedan tidigare?
Du är troligen utbildad högskoleingenjör eller motsvarande, inom relevant område och har under de senaste åren arbetat inom till exempel automation, el-teleteknik, programmering, installations och projektarbete.
Flytande engelska i tal och skrift. Meriterande med övriga språk. Placering vid kontoret i Göteborg. Vissa resor internationellt förekommer.
Vi söker efter dig som är nyfiken, driven och med en vilja att lära digmer inom nya områden.

Vi erbjuder:
En möjlighet att få utvecklas i ett framgångsrikt företag där vi främjar innovationsförmåga, framåtanda och kundens värde. Du blir del i ett härligt team där du får ett stort ansvar och möjlighet att påverka.

Är du intresserad?
Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjlig då vi gör ett löpande urval. Sista ansökningsdag är 7 oktober. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark.
Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Kristina Andersson, på kristina.andersson@badenochandclark.se eller 031-7207215. Ansökan sker genom att du registrerar dig på www.badenochandclark.se. Bifoga CV och personligt brev. Om du redan har en profil hos oss loggar du in med mailadress och lösenord. Badenoch & Clark använder personlighets- och kapacitetstest som urvalsmetod för rättvis och fördomsfri rekrytering.

Kompetenser

• Automationsteknik
• Programmering

Arbetslivserfarenhet

Kvalitetsingenjör, el-tele: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Kristina Andersson, Telefonnummer: 0736847722
Östra Hamngatan 26-28
Badenoch & Clark
Östra Hamngatan 26-28
41109 GÖTEBORG
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.Escape Room Stockholm