Inkassohandläggare med supportfunktion


Arbetsgivare: Paylevo AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-09-20

Kvalifikationer
Du är positiv, öppen och glad till din natur och ser möjligheter snarare än problem. Du har lätt för att skapa relationer, har förmågan att agera proffsigt i alla affärskontakter och har en naturlig fallenhet för service. Din engelska är god och du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du är rak, ärlig och har inga problem att hugga i när det behövs.
För oss är det viktigaste att du är på tårna och har snabbt för att lära dig och utvecklas för att därmed också få mer ansvar.

Är du sugen på ett spännande bolag som växer snabbt är du helt rätt person för rollen!

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Så ansöker du:
Ansökan kan skickas till e-postadress: rekrytering@deltainkasso.seDina arbetsuppgifter
Delta Inkasso AB söker en inkassohandläggare med supportfunktion för en start omgående. Du kommer att arbeta som handläggare för bolagets kunder och dina arbetsuppgifter innebär bl.a. inkommande, utgående telefoni, matchning i databas/affärssystem och kontakter med både uppdragsgivare, gäldenärer och myndigheter. Om företaget
Delta Inkasso AB är ett ungt företag inom konsumentinkasso och långtidsbevakning. Vi hjälper våra kunder att driva in sin fordran utan att äventyra kundrelationen. Det gör vi genom en kombination av välpaketerade tjänster, professionella medarbetare och avancerat teknikstöd.
Christopher Notrica, Debt Collection Manager
christopher.notrica@deltainkasso.se
Mäster Samuelsgatan 42
Paylevo AB
Mäster Samuelsgatan 42
11157 Stockholm
Maila till rekrytering@deltainkasso.se
Ange referens inkassohandläggareEscape Room Stockholm