SENIOR KONSTRUKTÖR INOM CREO/PROE


Arbetsgivare: Alten Sverige AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-09-21

Är du en erfaren konstruktör i Creo/ProE och är nyfiken på vad du kan arbeta med utanför fordonsindustrin?
Då kan det här vara något för dig!

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och planera ditt eget arbete. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse, gärna utanför fordonsindustrin!

Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som:

-Har minst 3-5 års erfarenhet av Creo/proE.

-Har en akademisk utbildning i grunden, maskiningenjörsinriktning eller liknande som gett dig motsvarande kunskaper.

-Har erfarenhet av gjutgods.

Att jobba som konsult på ALTEN innebär att du kommer in i en organisation som bygger karriärer. Du får en tillsvidareanställning och möjlighet att jobba på plats hos våra kunder eller inhouse hos oss på Lindholmen. Vi är många säljande chefer som jobbar för långvariga och stabila relationer med våra kunder. Det gör vi både för att ha en bra affär och för att våra konsulter ska kunna få utmanande och spännande uppdrag.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag så ses vi över en kopp kaffe!

Vid frågor kontakta ansvarig Business Manager Niklas Persson på telefonnummer 0721515271 eller maila niklas.persson@alten.se.

Om ALTEN

På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi 27 000 medarbetare och verksamhet i 24 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling – vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.

Arbetslivserfarenhet

Civilingenjör, produktion, maskin: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidareanställning
HR-avdelningen, Alten
Theres Svenssons gata 15, Göteborg
Alten Sverige AB
Theres Svenssons gata 15
41755 GöteborgEscape Room Stockholm