Fordonsförare/anläggningsarbete


Arbetsgivare: Gällivare kommun
Arbetsort: Gällivare
Publiceringdatum: 2018-10-03

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Tjänsten finns inom service och teknikförvaltningens tekniska avdelning. Enheten Gata/Parks
uppdrag är att ge invånarna god service och ansvarar för drift och underhåll av gator, GC-vägar,gatubelysning, vinterväghållning och parker/grönområden.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du arbetar med drift och underhåll inom områdena gator och parker. I första hand kommer arbetsuppgifterna bestå av snöröjning med plogbil, men det kan även förekomma arbeten med hjullastare samt övriga förekommande arbetsuppgifter inom det kommunaltekniska området. Beredskapstjänstgöring och skifttjänstgöring ingår i tjänsten. För närvarande gäller ett för och eftermiddagsschema med beredskap och längre ledighet varannan helg på vintersäsong. På sommarsäsongen är arbetstiden förlagd på dagtid är arbetet inriktat på parkskötsel, såsom slyröjning, gräsklippning, både med och utan entreprenadmaskin.

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning för uppdraget. Det är viktigt att du har praktisk erfarenhet som lastbils/fordonsförare. Tjänsten kommer att vara inriktad under vintertid på att köra lastbil/hjullastare, vilket kräver att du har erfarenhet av det. Erfarenhet av att köra plogbil, väghyvel och övriga entreprenadmaskiner är meriterande. Även utbildning av motorsåg och röjsåg är meriterande.

Som person är du kvalitetsmedveten, kan arbeta självständigt och i grupp, samt är inte främmande för att hjälpa till inom andra yrkesområden. Du har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer. Körkort med C-behörighet är ett krav.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.

Arbetslivserfarenhet

Specialtransportförare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön
Vi tillämpar individuell lönesättning. Lämna gärna löneanspråk i din ansökan.

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Enhetschef Johan Jillmyr, Telefonnummer: 0970-818 214
Driftledare Stefan Ersholm, Telefonnummer: 0970-818 957
Fackorganisation kommunal *, Telefonnummer: 0970-818000
Tingshusgatan 8-10
Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281 GÄLLIVARE
Ange referens T 329/2018Escape Room Stockholm