Medarbetare deltid till nya Elgiganten Skene


Arbetsgivare: Elgiganten AB
Arbetsort: Mark
Publiceringdatum: 2018-10-08

Ett jobb med hjärta.
Nu söker vi medarbetare till vår helt nya butik som öppnar i Skene våren 2019.
Att arbeta på Elgiganten innebär fart, glädje och gemenskap. Har du lätt att prata med folk och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Om du dessutom tycker om att träffa andra människor och hjälpa dem på deras resa i den magiska världen av teknik, så kommer du att trivas hos oss.

Vi söker 5 stycken Säljare deltid, 60-80%, beroende på avdelning

Den viktigaste uppgiften som säljare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för våra kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som är resultat- och lösningsorienterad.
Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar på Elgiganten.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden! Hjälpa kunder att hitta sin bästa lösning Erbjuda och sälja produkter och tjänster Träning och utbildning
I stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.
Profil & Bakgrund
Du älskar att nå dina mål - och när du gör det, vill vi fira det med dig. Är du också snabblärd, nyfiken och kreativ så är du är en väldigt bra kandidat för detta jobb.
Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Vi har ett omfattande utbildningsprogram där du kommer att få de kunskaper och expertis som du behöver.
Med vilja och beslutsamhet kan du gå långt inom bolaget, det finns interna möjligheter för alla som jobbar på Elgiganten. Här får du en bra introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas.
Som stöd finns en stöttande varuhuschef och en rad utbildningar inom produktkunskap, försäljning och kundvård. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare.
Elgiganten erbjuder Avtalsenlig lön och pension Generöst bonusavtal Förmåner inom friskvård och personalköp Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare Goda karriärmöjligheter
På Elgiganten gillar vi mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.
Frågor om tjänsten besvaras av Stefan Olsson på stefan.olsson@giganten.se
Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.


Följ Elgiganten Skene på Instagram för att få de senaste nytt om rekryteringen och uppbyggnaden av vår butik.
Vi kommer att bjuda in till ett informationsmöte i Kungsfors Köpcenter för alla som följer oss & är intresserade av att arbeta tillsammans i vårt team.
@elgigantenskene

Arbetslivserfarenhet

Butikssäljare, fackhandel: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal med Handels
enligt avtal

Om anställningsvillkor

varierande efter öppetiderna
tillsvidare 60%-80% beroende på avdelning
Industrigatan 2
Elgiganten AB
Industrigatan 2
51162 SkeneEscape Room Stockholm