Personlig assistent till kvinna i Västra Frölunda


Arbetsgivare: Carelli Assistans AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-10-12

Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

PERSONLIG ASSISTENT
Vi söker 2 st personliga assistenter till en kvinna i 20-års åldern som bor i Västra Frölunda . Tillträde redan omgående. Vi är flexibla gällande tjänstegöringsgrad. Ange gärna ditt önskemål mellan 50% - 100% i ansökan.

Arbetet är förlagt dygnet runt med varierade pass dagtid, kväll, natt och helg. Kunden har dubbelassistans dygnet runt med 4 timmar sovande jour på natten. Erfarenhet som personlig assistent eller tidigare arbete med neuropsykiatrisk funktionsvariation (utvecklingsstörning) och sondmatning är meriterande, men inte ett krav. Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter. För att passa för tjänsten bör du vara lyhörd, öppen och social, uppmärksam, flexibel, tycka om att vistas utomhus och förstå rollen som personlig assistent.

Tjänsten innebär även att man tar hand om kundens hem med allt vad det innebär. Sjukvårdande insatser förekommer

Som arbetsgivare kan vi erbjuda:
- Konkurrenskraftig lön.
- Friskvårdsbidrag.
- Möjligheter till vidareutbildningar
- Ett stort stöd i ditt arbete som personlig assistent.

Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2018-10-30 men rekrytering sker löpande, då vi ser att tjänsterna tillsätts snarast. Välkommen med din ansökan

Om lön

Fast

Om anställningsvillkor

Heltid
Tills vidare
Carola Karlsson, Områdeschef
carola.karlsson@carelli.se
Box 7
Carelli Assistans AB
Box 7
61070 VagnhäradEscape Room Stockholm