Undersköterska till Frösödal


Arbetsgivare: Östersunds kommun
Arbetsort: Östersund
Publiceringdatum: 2018-10-12

Vi söker en undersköterska för dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Tillsvidareanställning på 75-80% med möjlighet till utökning i förvaltningen. Tillträde enligt överenskommelse.

Personalgruppen Frösödal hemtjänst arbetar tillsammans för att områdets ca 70 kunder ska få beviljade insatser utförda på bästa sätt. Personalgrupperna bildar tillsammans med enhetens distriktssköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och enhetschef ett hemteam. Hemteamet ska arbeta med ett förhållningssätt så att kunderna ges möjlighet att utveckla och bibehålla sina förmågor.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska arbetar du med personlig omvårdnad och service i ordinärt boende. I uppdraget ingår att vara kontaktman, vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt.

Du är utbildad undersköterska. Gärna erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Körkort B erfordras.

Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, är serviceintriktad och positiv. Vi lägger stor vikt vid bemötande, självständighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande i kontakten med kunden, anhörig/närstående, arbetskamrater och andra enheter.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.

Kompetenser

• Hemtjänst
• Omvårdnad

Arbetslivserfarenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Deltid
Tillsvidare
Wenche Bengtsson, Telefonnummer: 063-14 42 97
wenche.bengtsson@ostersund.se
Se hemsida
Östersunds kommun
Rådhuset
83182 Östersund
Sök via länk nedan
Ange referens 8:2018:144Escape Room Stockholm