Personlig assistent sökes till 18-årig kille i Varberg


Arbetsgivare: Humana Assistans AB
Arbetsort: Varberg
Publiceringdatum: 2018-10-12

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Personlig assistent sökes till 18-årig kille i Varberg

Om tjänsten:

Killen har ett omfattande vårdbehov. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag såsom påklädning, aktivering, tillsyn och personlig omvårdnad. Killen tycker om att hitta på saker som att gå promenader, fika med familjen och åka på utflykter m.m.

Tjänsten är varannan helg och passen är fördelade från fredagkväll till söndagkväll. Tjänsten passar perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning.

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet från en liknande roll
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
• Meriterande med B-körkort och bil
• Meriterande att ha erfarenhet av teckenspråk

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varannan helg (fredagkväll till söndagkväll).

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Om lön

Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Om anställningsvillkor


Deltid/

Ej specificerat
Jenny Pipkorn,
Vädursgatan 5
Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250 GöteborgEscape Room Stockholm