Vill du ha en spännande tjänst som Verksamhetsutvecklare?


Arbetsgivare: Region Jönköpings län
Arbetsort: Eksjö
Publiceringdatum: 2018-10-12

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Drivs du av utmaningar och är nytänkande? Vill du ha ett roligt och meningsfullt jobb? Vill du vara en betydande del av Kvinnoklinikens utveckling? Då är detta tjänsten för Dig!

Vi söker
Då vår verksamhetsutvecklare nu går i pension söker vi dig som har intresse för vårdutveckling.
Du är legitimerad barnmorska och har gärna tidigare erfarenhet av förbättrings- och utvecklingsarbete. Tjänsten är tillsvidare på heltid, 80% som verksamhetsutvecklare och 20% kliniskt. Tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du arbeta på en lagom stor klinik med goda medicinska resultat där gemenskapen har stor betydelse. Vi arbetar med mentorskap, ger dig en god introduktion och möjligheter till kompetensutveckling. För att du ska komma in i arbetet på ett bra sätt får du stöttning från vår nuvarande verksamhetsutvecklare tillsammans med övriga kollegor på kliniken.

Här är det lätt att lära känna varandra och få trygghet i sitt arbete. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna, ändamålsenliga lokaler. Som ny medarbetare kommer du känna dig välkommen! Information om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som verksamhetsutvecklare arbetar du över hela kliniken med utvecklingsfrågor. Arbetet är självständigt med olika arbetsuppgifter, bland annat verksamhetsutveckling, förbättringsarbeten och patientsäkerhetsarbete. Du ingår i klinikledningen och regionens MPG (medicinsk programgrupp). I denna tjänst får du vara nytänkande. Du ges möjlighet att starta upp olika spännande förbättrings- och utvecklingsarbeten tillsammans med dina kollegor på kliniken. Du samarbetar mycket med kvinnoklinikerna i Värnamo och Jönköping, där samarbetet och sammanhållningen är mycket god.

För att du ska trivas hos oss
Som verksamhetsutvecklare ser du möjligheter att utveckla! Du arbetar bra med andra människor, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är driven i igångsättandet av olika aktiviteter. Du har mod att agera efter din egen övertygelse och har förmåga att sätta dig in i andra personers perspektiv. Då resor ingår i tjänsten på arbetstid med poolbil är B-körkort ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Catarina Notelid Claus, 010-243 57 06. Facklig företrädare för barnmorskeförbundet är Ann-Sofie Blixt-Källner, 070-8915829. Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2018. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Höglandssjukhuset i Eksjö är ett av Sveriges största länsdelssjukhus och ingår i Region Jönköpings län. Inom upptagningsområdet bor cirka 110 000 personer.

På kvinnokliniken i Eksjö (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-hoglandssjukhuset-eksjo/Kvinnokliniken-som-arbetsplats/) föds omkring 1250 barn om året. Här jobbar cirka 115 medarbetare. Vi ger allsidig vård till kvinnor i alla åldrar och arbetar i team med hälso- och sjukvård vid graviditet, förlossning, gynekologisk sjukdom samt främjar sexuell hälsa. Kvinnohälsovården och ungdomsmottagningen utgör en del av kvinnokliniken.

Eksjö kallas ”den unika trästaden” och ligger på småländska höglandet som ger fyra årstider trots att det är beläget i södra Sverige. Naturen är underbar och bjuder på många möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Det är en fantastisk stad med bra skolor för barn i alla åldrar och en gymnasieskola med mycket gott rykte tack vare sina goda resultat. Information om Eksjö på Eksjö kommuns hemsida. (https://eksjo.se/)

Kompetenser

• Legitimation som barnmorska
• Sexuell hälsa

Om lön

Fast lön. Kollektivavtal finns.

Om anställningsvillkor

Tillsvidare, 100%, Tillträde 2019-02-01 eller efter överenskommelse

-
Husargatan 4
Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111 Jönköping
Ange referens K469/18Escape Room Stockholm