Grundskollärare åk 1-3 till Finja skola


Arbetsgivare: Hässleholms kommun
Arbetsort: Hässleholm
Publiceringdatum: 2018-10-12

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Vi söker nu en grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 1-3 till Finja skola!

Vad erbjuder vi dig?
Vill du ha en roll där du får stort eget ansvar? Tjänsten innebär att du leder och ansvarar för det pedagogiska arbetet i verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. I din roll som lärare ansvarar du även för planering, genomförande och utvärdering av din undervisning. Vi arbetar med Schoolsoft som verktyg för dokumentation, betygssättning samt elev- och föräldrakontakt.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 1-3. Som person vill vi att du är motiverad och engagerad i att vägleda eleverna till goda resultat och förmågor. Vi förväntar oss att du är en god samarbetspartner gentemot elever, föräldrar och medarbetare.

Du är välkommen att söka även om du ännu inte fått din lärarlegitimation. Tjänsten skrivs då på visstid fram tills dess att legitimation uppvisats.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy.

Vilka är vi?
Finja skola är en liten skola belägen i Finja ca 5 km utanför centrala Hässleholm. Skolans verksamhet omfattar förskoleklass, årskurs 1-6, och fritidshem. Pedagoger med olika kompetenser och arbetsuppgifter samarbetar i arbetslag för att ge eleverna bästa möjliga lärandemiljö.

I vårt skolområde präglas alla verksamheter av:
? Goda förutsättningar för idrott, lek och rörelse
? Kvalificerad specialpedagogisk kompetens från förskola och uppåt
? En genomarbetad värdegrund

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 100% tjänstgöringsgrad. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mona Holmgren, rektor, tfn 0451-26 79 16. Fackliga representanter nås via kommunens växel på tfn 0451-26 70 00.

Sista ansökningsdag är 2018-10-26.

Välkommen med din ansökan via extern länk nedan tillsammans med CV och personligt brev. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag:
Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kompetenser

• Lärarlegitimation
• Specialpedagogik

Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Rektor Mona Holmgren, Telefonnummer: 0451-26 79 16
Genom kommunens växel, Telefonnummer: 0451-26 70 00
Stadshuset
Hässleholms kommun
Stadshuset
28180 HÄSSLEHOLM
Ange referens Buf 326/18Escape Room Stockholm