Serviceorienterad medarbetare till Kundsupport


Arbetsgivare: TNG Group AB
Arbetsort: Landskrona
Publiceringdatum: 2018-10-14

Nu söker vi dig som vill arbeta med kundsupport och administration hos ett välkänt bolag i stark tillväxt i Landskrona

Vill du arbeta med kundsupport, kundtjänst och administration? Letar du efter en chans att få in en fot på ett välkänt bolag där det erbjuds stora utvecklingsmöjligheter? Tillsammans med dina kollegor inom kundsupport, kundtjänst och administration löser ni kundproblem, supporterar kunder och administrerar ni dagligen kunder inom Sverige. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en hög grad av serviceorientering, ja då är det här jobbet för dig?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här ges du chansen att arbeta i en utvecklande roll inom kundsupport och administration där du blir den trygga kontakten gentemot företagets kunder. Rollen som medarbetare inom kundsupport är förlagd hos en av Sveriges största serviceorganisationer i stark tillväxt.

För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare på kundsupport kommer du att dagligen ha kontakt med kunder över telefon och mail inom Sverige. Dina arbetsuppgifer kommer att innebära:

• Hantering, administration och uppföljning av order som kommer från säljavdelningen
• Hantering och administration av kunddata, kundinformation och register vilket innebär att du bland annat får lägga in avtal och registrera förändringar av avtal i vårt affärssystem
• Service och support till våra kunder över mail och telefon
• Kontakt med serviceledare och innesäljsfunktion i företaget

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en del av ett team på 20 personer som tillsammans ansvarar för kundsupport, kundservice, serviceledning och avtalsadministration inom Sverige. Det här är ett konsultuppdrag som förväntas starta 1/12 och pågå i minst 6 månader, för rätt person finns fortsatta möjligheter i kundorganisationen. I din roll inom kundsupport rapporterar du till service manager. Vid din sida på TNG kommer du ha en dedikerad Konsultchef som säkerställer din trivsel och fortsatta utveckling.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla och har en förmåga att balansera mellan tidvis hög arbetsbelastning och samtidigt hålla en hög nivå av kvalitet både i service och i administration. Vi tror också att du har erfarenhet av att ha arbetat med någon form av affärssystem och ERP-system. Som person är du mycket serviceorienterad, har en hög nivå av stresstålighet och har förmågan att arbeta självständigt för att driva dina ärenden framåt. Du är van vid många kontaktytor både externt och internt.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Kompetenser

• Kundtjänst

Arbetslivserfarenhet

Kundtjänstmedarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön + provision

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid
Elin Öberg Mårtenzon, Regionchef, Telefonnummer: +46709379645
Malmöhusvägen 1
TNG Group AB
Malmöhusvägen 1
21118 Malmö
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.Escape Room Stockholm