Lediga jobb inom industri/lager i Värnamo och Gislaved.


Arbetsgivare: manpower
Arbetsort: Värnamo
Publiceringdatum: 2018-10-15

Här får du en spännande anställning som ger dig snabb och meriterande erfarenhet inom bland annat lager, montering, industri och truckkörning. Du knyter värdefulla kontakter med såväl oss på Manpower som våra olika kunder i Värnamo med omnejd.

Just nu har vi flera uppdrag för dig som söker jobb inom industri/lager. Att bli anställd av Manpower är perfekt för dig som vill få snabb och bred erfarenhet av att arbeta hos attraktiva företag. Så, vill du få in en fot i arbetslivet? Då ska du skicka in en ansökan med en gång, vi intervjuar löpande!

Oavsett arbetsplats kommer jobbet vara kul och utvecklande! Vi söker dig som är flexibel, positiv och arbetsvillig. Som Manpower medarbetare bör du vara en person som uppskattar ett högt tempo, samtidigt som du är noggrann och inte är rädd för att ta egna initiativ och ta i om det behövs. Vi ser även att du är en lagspelare och tycker om att samarbeta med olika typer av människor.

Vi söker dig som:

* Har B-körkort och tillgång till bil.
* Kan arbeta oregelbundna tider, dag/kväll/natt/helg.
* Har god förmåga att uttrycka dig på svenska.
* Har du truckkort så är det mediterande.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsterna?

Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 020-26 51 003. Har du frågor gällande jobben i sig når du mig på 0370-692652 eller debora.johansson@manpower.se.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Kompetenser

• Truckvana

Om lön

Not Specified

Om anställningsvillkor

Heltid
Permanent
Debora Johansson, Telefonnummer: 0370692652
Debora.Johansson@manpower.se
värnamo
manpower
33130
33130 0683
Ange referens 195ab034-d595-Escape Room Stockholm