Lärare i Datorsamordning och support, Multimediasystem och Entreprenörskap


Arbetsgivare: NTI-gymnasiet
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2018-10-20

NTI Gymnasiet har målsättningen att bli Sveriges ledande gymnasieskolor inom tech, science och IT. Med våra 26 skolor utbildar vi elever för att de ska kunna leda och navigera i en teknikdominerad framtid. Vår förståelse för teknikens roll i framtiden är vad som förenar och driver oss, och vad NTI Gymnasiet vill uppmuntra hos våra elever, oavsett vad de väljer att göra i framtiden. NTI Gymnasiet är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildare.

NTI Gymnasiet i Malmö är en attraktiv skola som erbjuder Teknik och IT-programmet med drygt 250 elever.Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.

Vi söker nu en lärare i Datorsamordning och support, Multimediasystem samt Entreprenörskap. I tjänsten ingår även ett visst ansvar för gymnasiearbetet i åk 3 för IT-elever samt mentorskap.

Det här erbjuder vi dig

Som lärare hos oss kommer att undervisa i Datorsamordning och support, Multimediasystem och Entreprenörskap. Du har stor möjlighet att påverka och utveckla din egen undervisning och genom kollegialt lärande och arbete i lärteam bidra till hela skolans utveckling. I läraruppdraget ingår det även mentorskap för en grupp elever i åk 2 på IT-programmet.

Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi

Vi söker dig som är utbildad lärare, behörig att undervisa i IT-ämnen på gymnasienivå samt har erfarenhet av undervisning på gymnasiet. Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov och kan variera din undervisning. Vidare har du lätt att skapa förtroende med elever och är van att ha föräldrakontakter. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning på 100 % under VT 2019 med goda möjligheter till förlängning eller tillsvidaretjänst från och med läsåret 19/20. Placeringsort är Malmö och startdatum är den 7 januari 2019 tom den 20 juni 2019.
Har du frågor, kontakta gärna rektor Eveline Watanabe, 040-664 16 40, eveline.watanabe@ga.ntig.se

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Arbetslivserfarenhet

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Box 213
NTI-gymnasiet
Box 213
10124 StockholmEscape Room Stockholm