Sjuksköterska


Arbetsgivare: Region Jönköpings län
Arbetsort: Sävsjö
Publiceringdatum: 2018-10-22

Remiss- och bedömningsenheten, Eksjö

Välkommen till Remiss- och bedömningsenheten där du tillsammans med professionella kollegor utvecklar den psykiatriska vården!

Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med specialistutbildning inom psykiatrisk vård. Tidigare erfarenhet inom yrket är önskvärt.

Vi erbjuder dig
En attraktiv tjänst på en enhet med god arbetsmiljö och trivsel! Arbetet är lärorikt och utvecklande med goda möjligheter till kompetensutveckling och där vi på enheten kontinuerligt arbetar med att utveckla den psykiatriska vården. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med tillträde enligt överenskommelse. Som anställd inom Region Jönköpings län har du tillgång till olika förmåner så som fri öppen sjukvård, förmånscyklar samt ett personalgym ett stenkast från vår arbetsplats. Läs gärna mer om våra förmåner: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Kartläggning och bedömning av enskilda patienter, tidsbeställningar och akuta besök. Arbetet ställer krav på teamarbete där du i din profession samarbetar med läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer och vårdadministratörer.
Arbetet är omväxlande där du arbetar med psykiatriska bedömningar och utredningar, behandlingar, med akutmottagning och telefonrådgivning. På enheten sker samverkan med slutenvårdsavdelningar och övriga interna och externa vårdgrannar och det är en fördel att du har erfarenhet av samtalskontakter.

För att du ska trivas hos oss
Arbetet ställer krav på god förmåga att arbeta både självständigt som i grupp. Vi värderar att du tar egna initiativ och fattar beslut. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och har förmåga att ändra ditt förhållningssätt utifrån situation. Som person är du lugn och trygg och arbetar på ett strukturerat och tydligt sätt, planerar arbetet och följer upp.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhets mål är hög tillgänglighet och kvalitativa bedömningar där vi fokuserar på utveckling- och förändringsarbete. Vi arbetar med patientnära arbete, ett viktigt arbete som vi är stolta över. Tillsammans stöttar vi varandra i arbetet och värnar om en god arbetsmiljö där vi är positiva och sprider glädje. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Du kommer vara viktig som ny medarbetare i vår arbetsgrupp!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta vårdenhetschef Sabina Johansson, tfn: 010-24 356 62. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Agnetha Eckerström 010-243 56 50. Varmt välkommen att söka tjänsten!
Sista ansökningsdag är den 4 november men vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Psykiatriska kliniken på Höglandet satsar rejält på psykiatrin. Det märks inte minst i psykiatrihuset i Eksjö, där det finns både mottagning, remiss- och bedömningsenhet, akutmottagning samt 30 vårdplatser fördelat på två vårdavdelningar. Kliniken har öppenvårdsmottagningar i Eksjö, Nässjö, Tranås och Vetlanda/ Sävsjö. Psykiatriska kliniken förfogar också över vårdresurser vid Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Mer information om psykiatriska kliniken på Höglandet finner du här (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-hoglandssjukhuset-eksjo/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, psykiatrisk vård: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön. Kollektivavtal finns.

Om anställningsvillkor

Tillsvidare, 100%, Tillträde snarast

-
Husargatan 4
Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111 Jönköping
Ange referens P707/18Escape Room Stockholm