Barnskötare till Förskolan Barkbåten


Arbetsgivare: Förskolebåten AB
Arbetsort: Nacka
Publiceringdatum: 2018-10-24

Vi söker en barnskötare som gillar att vara ute mycket, som är van att arbeta med teman och som tycker om att det händer mycket på förskolan.
Du kommer att arbeta på avdelningen med barn mellan ett och tre år och där arbeta tillsammans med två förskollärare.

Du ska vara utbildad barnskötare, gärna med några års erfarenhet av yrket.Vi söker en barnskötare till vår förskola i Björknäs.
Vi är inspirerade av Reggio Emilia, där vi ser det kompetenta barnet.

Vi söker dig som gillar att vara ute mycket, som är van att arbeta med teman och som tycker om att det händer mycket på förskolan.
Du kommer att arbeta med barn mellan 1-3 år. Förskolan Barkbåten är en enskild förskola med egen villa belägen i Björknäs, nära natur, kommunikation och kultur.
På Barkbåten vill vi att varje barn ska känna glädje och tillit till sin egen förmåga. Varje barn är unikt och ska utifrån detta behandlas så. Barnen ska känna trygghet och gemenskap på förskolan. Vi önskar att alla barn som lämnar Barkbåten ska vara barn med stark självkänsla, lust att lära och vara ifrågasättande.
Förskolan har två avdelningar. På Jollen arbetar två förskollärare med 14 barn mellan 1-3 år och på Skeppet arbetar två förskollärare och två barnskötare med 23 barn mellan 3-6 år. Vi satsar på mindre barngrupper, välutbildad personal och en hög personaltäthet.
Med egen kock får vi varje dag vällagad och ekologisk mat.

Utevistelsen är en viktig del av vårt arbete då barnen får möjlighet till lek, motorisk träning och utforskande arbete. Vi har fantastiska gårdar.

Arbetslivserfarenhet

Barnskötare: 2-4 års erfarenhet

Om lön

Vi erbjuder fria måltider, friskvårdsbidrag, arbetskläder och kompetensutveckling.

Om anställningsvillkor

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten är 75%.
Kocktorpsvägen 19
Förskolebåten AB
Kocktorpsvägen 19
13243 Saltsjö-Boo
Tillträde till tjänsten är 7 januari 2018.
Ange referens BarnskötareEscape Room Stockholm