Förskollärare till förskolan Humlan


Arbetsgivare: Botkyrka kommun, Förskolan Humlan
Arbetsort: Botkyrka
Publiceringdatum: 2018-10-26

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Förskolan Humlan ligger vid kanten av Fittja äng och sjön, nära tunnelbana och buss. Vi har en stabil, lärande organisation med en kvalitativ utveckling. Vi sätter stort fokus på den lärande miljön som skall vara välkomnande, hålla hög kvalité, erbjuda meningsfullhet och hela tiden ha barnfokus.


ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare ansvarar du för att vårt uppdrag utifrån förskolans läroplan genomförs tillsammans med övriga pedagoger på avdelningen. Organisationen är uppbyggd så att du ingår i nätverk och pedagogiska grupper för ett kollegialt lärande och att du tillsammans med dina kollegor ska lyckas i ditt uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha lätt för att samarbeta, sprida glädje, äga uppdraget, ha barnfokus och kunna driva utvecklingen framåt tillsammans med oss. Vi dokumenterar barnens läroprocesser så du behöver behärska dator och pedagogisk dokumentation.
Erfarenhet krävs.


ÖVRIGT
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska.
Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Arbetslivserfarenhet

Lärare i förskola / Förskollärare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde:
Enligt överenskommelse.
.
Christel Bäckström, Förskolechef
christel.backstrom@botkyrka.se
Värdshusvägen 5 14550 Norsborg
Botkyrka kommun, Förskolan Humlan
Värdshusvägen5
14550 Norsborg
Ange referens A823948Escape Room Stockholm