Reklamutdelare Dalsjöfors


Arbetsgivare: Svensk Direktreklam och Huvudkontor
Arbetsort: Borås
Publiceringdatum: 2018-11-07

Vi söker dig som vill jobba extra vid sidan om studier eller annat arbete. Vill du också få lite motion och frisk luft på köpet är detta jobbet för dig.
Skolresa? Moped? iPhone?

Vad önskar du att du hade råd att unna Dig?
Eller vill du kanske bara komma ut och röra på Dig?

Vi på Svensk Direktreklam söker nya bud till Dalsjöfors.

I Dalsjöfors har vi 4 distrikt med ca 300 hushåll där vi delar ut reklam varje helg.

Ett distrikt betalar lite olika beroende på hur mycket reklam det är just den veckan, men understiger sällan 60 kronor. Med fyra helger i en månad kan du tjäna 250-300 kronor extra för bara någon timmes arbete per helg.

Ungdomar från 13 år och uppåt, mammor, pappor, syskon, gruppboenden, föreningar, pensionärer. Alla är hjärtligt välkomna att arbeta tillsammans med oss!

Vi hörs!

Svensk Direktreklam


Ansökan
Besök www.delareklam.nu för att läsa mer om oss och skicka din ansökan.
Vi tar emot ansökan via epost: boras@sdr.se SDR Gruppen är sedan drygt 40 år en av Sveriges största privatägda aktörer inom direktmedia med verksamheter inom direktreklam, action marketing och gratisdistribuerade lokaltidningar. Vår koncern är specialiserad på Sveriges konsumenter och vi kan hjälpa till med allt eller bara en liten del av hela kampanjprocessen. Vi når, genom våra mediekanaler, mer än 6 miljoner svenskar varje vecka. Koncernen har ca 250 anställda och har närmare 12.000 sysselsatta i uppdrag runt om i Sverige. Vår samlade omsättning uppgår till ca 750 Mkr. Vi har huvudkontor i Uppsala och försäljning/marknadskontor i Stockholm och Göteborg. Svensk Direktreklam äger direktreklamaffären inom koncernen och är Sveriges största privata direktreklamföretag. Företaget är representerat på 42 orter via lokala franchisetagare och har ett 20-tal lokala originalateljéer över landet. Svensk Direktreklam är godkänd postoperatör av Post och Telestyrelsen.
Hållingsgatan 15
Svensk Direktreklam och Huvudkontor
Hållingsgatan 15
50435 Borås
Tjänsterna tillsätts löpande så vänta inte med din ansökanEscape Room Stockholm