Gillar du att arbeta med bemanning?


Arbetsgivare: BILDA personalmäklarna
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-11-07

Om oss
BILDA personalmäklarna är mitt uppe i en spännande utveckling och vi söker nu fler härliga kollegor internt till kontoret i Stockholm, vårt kontor ligger intill Globen i Johanneshov.
Vill du vara med i vår växande process och vidareutveckla ett väletablerat och auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot förskola och skola? Har du erfarenhet av att hålla kundkontakt per telefon? Söker du ett spännande fartfyllt arbete och trivs i en varm och personlig arbetsmiljö i en bransch som präglas av högt tempo? Då är du den person vi söker till BILDA personalmäklarna.


Om företaget
BILDA personalmäklarna är ett auktoriserat bemanningsföretag som har lång erfarenhet av att hyra ut och förmedla vikarier till förskolor och skolor. Företaget startades 1999 och är ett av de företag som varit verksam längst i branschen. Genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang.

Dina arbetsuppgifter
BILDA personalmäklarna söker nu ytterligare en bemanningsassistent internt till kontoret i Stockholm som kan arbeta 75 % (30 h/vecka). Arbetet består främst av att via telefon och mail ta emot uppdrag från våra kunder inom förskola och skola. Uppdragen matchas sedan via vårt affärssystem Intelliplan med lämplig vikarie.

Du kommer att ingå i ett ungt team och ha nära kontakt med våra bemanningsansvariga som har personalansvaret för våra vikarier.

Arbetstiden är schemalagd efter ett rullande schema mellan klockan 06:00 till 19:00, måndag till fredag. Du ska kunna arbeta med både öppnings- och stängningstider.


Din profil
Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning och har erfarenhet av att arbeta med kundkontakt via telefon. Det är meriterande om du tidigare erfarenhet att arbeta med affärssystemet Intelliplan.
För jämnare könsfördelning ser vi med fördel manliga sökande.

Som person är du:
• Noggrann & administrativ
• Social & serviceinriktad
• Självständig, ansvarstagande samt initiativtagande
• Stresstålig, lösningsorienterad samt van att arbeta under högt tempo
• Morgonpigg!

BILDA personalmäklarna erbjuder dig utöver en ambitiös, personlig och prestigelös miljö, också möjligheten till varierande och utvecklande arbetsuppgifter. I vardagen omges du av engagerande och drivna kollegor. Du har stora möjligheter att bidra och få gehör för dina tankar och idéer. Vi har kollektivavtal, avtalsenlig pensionsavsättning och erbjuder fast månadslön. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan och ditt CV. Alla ansökningshandlingar hanteras konfidentiellt. Du söker tjänsten via ansökningslänken.

Din ansökan kan endast hanteras vid registrering via ansökningslänken, ansökningar inkomna via
e-post accepteras ej och inkluderas inte i rekryteringsprocessen.

Sök nu och bli en av oss!


Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Deltid 75%
Tillsvidare
Emelie Kjell
Arenavägen 41, plan 8
BILDA personalmäklarna
Arenavägen 41, plan 8
12177 Johanneshov
Ange referens 33Escape Room Stockholm