Receptionist / kontorskoordinator till SYKES


Arbetsgivare: Effektiv Göteborg
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-12-04

Tycker du om att vara spindeln i nätet? Älskar du att träffa nya människor och drivs du av att försöka ge den bästa servicen? Då kan du vara den vi söker!

Om vår kund
SYKES är en global uppdragsgivare som utför tjänster till Global 2000-företag. Med huvudkontoret i Tampa, Florida, tillgodoser SYKES behoven av sofistikerade lösningar hos stora företag runt om i världen, främst inom kommunikation men också finansiella tjänster, teknik och hälsoindustrin.

Med över 70 kontaktcenter och 54.000 anställda, inkluderar deras resurser land-, kustnära- och offshore-platser samt 7000+ hembaserade arbeten. Stödet SYKES ger kunderna via olika medier (telefon, e-post, chatt, sociala och SMS), och på många språk, maximerar kundupplevelsen och kundlojaliteten hos klienterna. För ytterligare information besök www.sykes.com.


Dina arbetsuppgifter
Som receptionist/kontorskoordinator kommer du att ansvara för att det är en trivsam miljö för både besökare och kollegor samt har ett trevligt bemötande gentemot alla parter då du är ansiktet utåt.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

• Ta emot besökare och se till att alla skrivs in besökssystemet
• Se till att receptionen är representativ
• Ansvara för löpande kontakt med fastighetsvärden samt externa leverantörer som städbolag och sophantering
• Inköp och beställningar av bland annat kontorsmaterial och tilltugg vid eventuella möten
• Arbeta med arbetsmiljöfrågor
• Ansvara för posthantering samt leveranser och budDin profil
Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Du får gärna ha arbetat som receptionist sedan tidigare. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du ska också ha goda kunskaper i Officepaketet.

Som person är du ordningsam, ansvarstagande och kommunikativ och älskar att ge bästa möjliga service. Du tar egna initiativ och är duktig på att strukturera och prioritera ditt arbete. Du tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter och du är prestigelös och ser dig själv som en nyckelperson som hjälper till med såväl stort som smått.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är start omgående så passa på att söka redan idag!


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Rebecca Wernersson
Anders Personsgatan 12
Effektiv Göteborg
Anders Personsgatan 12
41664 Göteborg
Ange referens 1012Escape Room Stockholm