Kvinnlig personlig assistent till Hägersten! (45%)


Arbetsgivare: Fri Assistans STHLM AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-12-06

Nu söker jag en ytterligare assistent mellan 35 år och pension. Pga. arbetets karaktär vill jag endast ha kvinnliga assistenter hos mig. Du kan inte vara rökare och du kan inte heller vara allergisk mot pälsdjur eftersom jag har katt hemma. För att vi ska trivas tillsammans behöver du vara lugn och ödmjuk som människa. Det absolut viktigaste för mig är att personkemin stämmer oss emellan och att du blir ett långvarigt och tryggt tillskott i gruppen av assistenter. Delar du mina intressen för matlagning bakning och husdjur är det ett stort plus!

Jag tycker att olika etnicitet i arbetsgruppen berikar, men eftersom kommunikation är vår huvudsakliga samarbetsyta är det viktigt att du talar och förstår svenska obehindrat. Förutom i tal vill jag att du behärskar svenska i skrift eftersom jag ibland behöver din hjälp att skriva. Du behöver också ha god fysik för att kunna hjälpa mig vid förflyttningar. Du behöver inte kunna lyfta men stötta mig från t.ex. rullstol till toalettstol. Det krävs inte att du är vältränad men du kan inte ha krämpor eller andra fysiska begränsningar. Det underlättar också vid dessa moment om vi är ungefär lika långa, nånstans mellan 165 cm och 170 cm lång.

Skriv och berätta lite om dig själv!Jag är en kvinna i 60-årsåldern bosatt i Hägersten tillsammans med min make och vår katt. Med anledning av mitt rörelsehinder har jag personlig assistans på dagtid, på kvällen fram till kl. 21.00 som senast. Dessvärre kommer jag inte ut så mycket nu för tiden men jag uppskattar samhällsfrågor, en god kaffe på balkongen eller att lösa kluriga korsord. Att arbeta som min personliga assistent innebär att hjälpa mig med personlig omvårdnad, matlagning och generellt hushållsarbete. Jag vill att du har erfarenhet av personlig assistans eller närliggande yrke för att vara införstådd med yrkesrollen.

Jag söker nu förstärkning och behöver en assistent som kan arbeta med 45% sysselsättning enligt ordinarie schema. Dina arbetstider är tisdagar kl. 10.00-16.00 samt onsdagar kl. 8.30-21.00. Det här arbetet passar alltså dig som t.ex. studerar eller har annan deltidssysselsättning. Kan du dessutom ibland arbeta extra vid t.ex. sjukfrånvaro eller semestrar är det ytterligare ett plus.

Vi kommer att planera in introduktion tillsammans med van personal innan du sedan arbetar själv, för att du ska få möjlighet att lära dig arbetsuppgifterna och för att vi ska lära känna varandra.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi på Fri Assistans är måna om att erbjuda hög service till både kunder och anställda eftersom vi vet att bra personliga assistenter är en förutsättning för bra personlig assistans. Därför vill vi vara en riktigt bra arbetsgivare och arbeta för goda relationer med varje medarbetare. Vi är anslutna till KFO och följer deras kollektivavtal, det ger dig som anställd trygga och tydliga anställningsvillkor. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag, smidig tidrapportering, tillgänglighet dygnet runt samt fortbildning i rollen som personlig assistent. Vi vill att du ska trivas och stanna hos oss!
Västgötagränd 5
Fri Assistans STHLM AB
Västgötagränd 5
11828 StockholmEscape Room Stockholm