Semestervikarierande busschaufförer till sommaren 2019


Arbetsgivare: LKAB
Arbetsort: Kiruna
Publiceringdatum: 2018-12-06

Semestervikarierande busschaufförer till sommaren 2019

Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2017 och har cirka 4 100 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten
Inför sommaren 2019 har vi behov av ett antal vikarierande busschaufförer i Kiruna. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp vars huvudsakliga arbetsuppgifter är persontransporter. Arbetet innebär dagliga kontakter med ett stort antal människor, vilket förutsätter att Du har en god samarbetsförmåga samt att Du är serviceinriktad. Övriga arbetsuppgifter inkluderar städning och tvättning av bussar och garage. Även gods- och posttransport ingår i arbetsuppgifterna.

Dina kvalifikationer
YKB och körkort BE är meriterande likväl som tidigare erfarenhet av arbete som busschaufför. Allmän företags-, gruv-, anläggnings- och lokalkännedom är även det meriterande. Du har en fullgjord gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot fordon. Körkort B samt D är ett krav.

Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information
För ytterligare information kontakta gärna produktionschef Henrik Skoglind +46 980 727 21.

Ansökningslänk
https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PIJFK026203F3VBQB7VQW8NHQ&nPostingTargetId=5548&nPostingId=2642

Om lön

Enlgt avtal

Om anställningsvillkor

Enligt överenskommelse
Henrik Skoglind 0980-72721
Luossavaara-Kirunavaara AB
LKAB

98186 KIRUNA
Ansökningslänk https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PIJFK026203F3VBQB7VQW8NHQ&nPostingTargetId=5548&nPostingId=2642Escape Room Stockholm