Redovisningsekonom/ Redovisningskonsult


Arbetsgivare: Karisma Rekrytering AB
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2018-12-06

.

Legendary Accounting Sverige AB är en redovisningsbyrå, som i huvudsak hjälper företag i mellan och södra Sverige. Vi har funnits sedan 2012 och är sex anställda. Vi expanderar nu och behöver förstärkning med en:


Redovisningskonsult med erfarenhet av bokslut


Tjänsten

Arbetsuppgifterna omfattar: löpande bokföring, årsredovisning, inkomstdeklarationer men framförallt att göra bokslut. Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete och bra kolleger. Arbetsplatsen finns i Malmö. Tjänsten är heltid.


Utbildning/ Erfarenhet

Vi söker dig som har ekonomiutbildning och god erfarenhet av att göra bokslut på redovisningsbyrå. Vi arbetar i första hand med FORTNOX och VISMA men andra typer av bokföringsprogram kan även förekomma. Goda kunskaper i engelska.


Personliga egenskaper

Du tar gärna tag i nya såväl som mer rutinmässiga arbetsuppgifter. Ditt siffersinne är gott, och du är positiv och lösningsorienterad. Rollen kräver också att du är social och kommunikativ samt trivs att ge service både externt till våra kunder och internt i organisationen.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på telefon 0706-501940. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senast den 6/1 2019

Arbetslivserfarenhet

Ekonomikonsult: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Agneta Ståhl, Rekryterare, Telefonnummer: 0706-50 19 40
Månskärsvägen 9, 3 tr 14175 Kungens Kurva
Karisma Rekrytering AB
Månskärsvägen 9, 3 tr
14175 Kungens KurvaEscape Room Stockholm