Säljare Team Sales Macron Sverige


Arbetsgivare: No Nitty AB
Arbetsort: Sigtuna
Publiceringdatum: 2018-12-12

Drivs du av mål, utmaningar och att göra avslut i affärer ser vi gärna att du söker tjänsten hos oss. För att passa som säljare hos oss är det viktigt att du har erfarenhet av försäljning och team sales samt har goda kontakter eller kännedom om föreningslivet.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Samt god datorvanaVi söker en medarbetare till Team Sales.

Macron, Europas 3:e största och snabbast växande varumärke inom Team Sales och technical sportswear söker medarbetare till kontoret i Sigtuna.

Vi erbjuder idrottsklubbarna en komplett lösning för att dom ska lyckas med sin idrott, genom att erbjuda ett brett sortiment, snabb service/leverans och prisvärda paket med hög kvalitet.

Vi söker dig som vill arbeta mycket aktivt mot föreningslivet och som brinner för nykundsbearbetning. Din roll kommer i huvudsak bestå utav att bearbeta nya kunder, telefonuppföljning, offert, orderläggning/hantering och trycka kläder och material i vårt egna tryckeri.

Kvälls och helgjobb kommer att förekomma varierat under säsong. Macron Sverige har funnits sen 2014. Vi arbetar med ett 40 tal klubbar spritt över Sverige, främst inom Mälardalen. Fotboll, innebandy, handboll och volleyboll men även andra idrotter. Kontor/lager/produktion finns i Sigtuna.
Henrik Lindh, VD, Mobilnummer: 0739108643
info@sportsyield.se
Stora Gatan 56-58
No Nitty AB
Enrisvägen 11
19334 Sigtuna
Ange referens Macron SverigeEscape Room Stockholm