Erfarna utvecklare sökes!


Arbetsgivare: Alten Sverige AB
Arbetsort: Sundsvall
Publiceringdatum: 2018-12-17

I över 20 år har ALTEN utvecklat sin verksamhet genom att hålla sig till de kärnvärden som har byggt upp företagets framgång. Varje år har hundratals ALTEN-konsulter fått möjlighet att ta sig an utmanande, tekniska projekt för våra kunder. ALTEN har en tradition av att utveckla produkter inom många områden. Historiken i Sverige bygger framförallt på kompetenser inom mekanik, mjukvara och elektronik där vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som anställd hos ALTEN erbjuder vi dig en konkurrenskraftig lön baserad på din prestation och arbetslivserfarenhet. Du kan känna dig extra trygg hos oss då vi har kollektivavtal. Du får också möjlighet att påverka dina uppdrag, olika förmåner så som friskvårdsbidrag och din övergripande arbetsmiljö. Hos ALTEN får du även ATK-dagar (arbetstidsförkortning), beroende på vilken lönemodell du har, vilket exempelvis i år innebär att du är ledig ytterligare fem betalda dagar kring jul!

Vi erbjuder ett brett utbud av interna utbildningar och en möjlighet att planera för en internationell karriär. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling – vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. På ALTEN tror vi på att växa tillsammans!

ALTEN är ett stort bolag med över 30.000 anställda runtom i världen som satsar på Sundsvall som ett kompetensnav inom digitalisering!

Hos oss kan du få:
Lönenivå 45.000 kr - 60.0000 kr beroende på vilken av våra tre lönemodeller du har.
Årlig ledighet 4-14 veckor beroende på lönemodell
Lokala, nationella och internationella möjligheter.

ALTEN jobbar bl.a. med:

Autonoma fordon, robotteknik, cyberfysiska system, visualisering och har kunder som SAAB, Volvo, Permobil, Valmet, CSN, Umeå Universitet, BAE, Tullverket, m.flHar du frågor kan du kontakta Mattias Abrahamsson, ansvarig gruppchef, på mattias.abrahamsson@alten.se eller Victoria Jarl, HR Partner, på victoria.jarl@alten.se

Arbetslivserfarenhet

Systemutvecklare / Programmerare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidareanställning
HR-avdelningen, Alten
Theres Svenssons gata 15, Göteborg
Alten Sverige AB
Theres Svenssons gata 15
41755 GöteborgEscape Room Stockholm