Climber vill växa inom BizView!


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-12-29

Mer än bara ett jobb! Drivet och viljan att utveckla både dig själv och din kompetens går som en röd tråd genom Climber. De är hungriga nog att lyssna och förstå, men erfarna nog att utmana och ifrågasätta. Hos Climber har du inte bara roligt under arbetstid, utan de ser även till att komma ut på gemensamma aktiviteter utanför kontoret. Climber är mycket stolta över deras företagskultur men strävar alltid efter att göra den ännu bättre! Vill du vara med och växa tillsammans med Climber? Då ska du läsa mer om tjänsten som Bizview-konsult!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker flera Bizview-konsulter till Climber och deras huvudkontor i Stockholm som ligger i 1:a Hötorgsskrapan på 13:e våningen.

Det är skillnad på att tro och att veta. Det kan räcka med intuition för att förändra något, men det behövs fakta för att göra rätt förändringar. I strömmen av data som genereras i och kring ett modernt företag finns svaren på hur verksamheten kan drivas på ett bättre sätt. Där finns underlag för nya tjänster, produkter och affärsmöjligheter. Climber gör den kunskapen synlig. Climber gör den tillgänglig för alla. Så att deras kunder själva kan utforska och analysera just den information de behöver, när de vill.

Climber är en fartfylld och flexibel arbetsplats med högt i tak där du enkelt kombinerar liv och arbetsliv. De är ett aktivt gäng som trivs med varandra och gärna gör saker tillsammans. Hos Climber varvas fredagsfrukostar, AWs, löpteknikträning och lunchbowling med månadsmöten och kvartalsvisa utbildningsdagar, En av årets höjdpunkter är Company Meeting, när alla medarbetare samlas för en gemensam kickoff någonstans i Europa.

”Vår kultur går mycket ut på samarbete och att dela med sig av sin kunskap. Alla här är otroligt duktiga på det de gör, nivån är hög, men man måste också vara ödmjuk. Det är ingen idé att komma in och säga att du är superbäst, om du inte vill spela i ett lag. Lagkänsla är alltså en uppskattad egenskap hos oss. Sedan ska man tycka om BI och gilla att utvecklas. Att hela tiden vilja leverera och utmana sig inom olika branscher och tycka om att dagligen stöta på nya utmaningar.” Eva Chrona, VD på Climber

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Climber.

ARBETSUPPGIFTER
BizView tillhandahålls av BizView Systems, en partner till Climber sedan 2015. Det är ett norskt bolag som grundades 2001 och finns representerade runt om i Europa genom partners. Idag använder över 1000 olika bolag verktyget, bland annat deras gemensamma kund Grand Hôtel, vilket gör BizView Systems till en av de ledande leverantörerna i Norden av systemstöd för budgetering.

En precis planering bygger på noggrann uppföljning. Genom att integrera BizView med Climbers kunders lösning i QlikView eller Qlik Sense får de båda delarna. BizView är ett verktyg för budgetering och prognostisering som underlättar samarbetet i planeringsprocessen. Det gör att flera personer i organisationen kan arbeta parallellt i det webbaserade gränssnittet som är snarlik den verklighet företag idag möter i Excel.

Det finns väldigt få IT-jobb där man får komma så nära affärsverksamheten som i rollen som BizView-konsult. Hos Climber behöver du inte ha arbetat med BizView tidigare, den utbildningen får du på plats, så länge du har kunskap och erfarenhet från den ekonomiska delen. Kanske har du arbetat som Controller eller Planner men vill ta steget vidare och kombinera denna erfarenhet med ditt intresse för IT? Då kan du vara helt rätt för Climber!

VI SÖKER DIG SOM
* Har en akademisk utbildning inom relevant område
* Har minst 2 års erfarenhet av arbete som t.ex. Controller, Planner eller liknande
* Har förståelse för analys och budget
* Har ett tekniskt intresse
* Har arbetat med avancerad Excel och har därmed förståelse för SQL
* Är flytande i det svenska och engelska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du:
* Arbetat som Business Controller på kundsidan och implementerat BizView eller har arbetat i det

Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: 13:e våningen i 1:a Hötorgsskrapan
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Amanda Axelsson.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Climbers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET


Arbetslivserfarenhet

Controller: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Heltid
Flexibelt, 40h/v
Emelie Karlsson
Hälsingegatan 47, 7 tr, 113 31 Stockholm
Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm
Ange referens 15019293



Escape Room Stockholm