Biståndshandläggare till tvärprofessionellt team


Arbetsgivare: Malmö stad, 175 HVOF Avd Myndighet
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2019-01-03

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

1 januari 2018 bilades den nya myndighetsavdelningen inom Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen i Malmö stad. I september delades avdelningen in i tre enheter som ansvarar för myndighetsutövning för äldre och funktionshindrande utifrån respektive uppdrag.
Avdelningen består av cirka 150 medarbetare indelade i tre enheter, SVU/korttid, ordinärt boende samt SÄBO/ADM & utveckling samt en stabsfunktion.
Vi är flera olika yrkeskategorier samlade inom myndigheten. Chefer, biståndshandläggare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/ fysioterapeuter, administratörer och utvecklingssekreterare.


ARBETSUPPGIFTER
Inom enhet SVU/Korttid ansvarar du tillsammans med dina kollegor för myndighetsbeslut enligt Socialtjänstlagen vid utskrivning från slutenvården samt uppföljning av korttidsbeslut. Enheten är tvärprofessionell och består av biståndshandläggare, sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, sjuksköterskor och assistenter. I dina arbetsuppgifter ingår även att tillsammans med kollegor jobba med ständiga förbättringar för att kvalitetsutveckla verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning. Du har god kunskap om målgruppen och kan uttrycka dig på ett professionellt sätt både i tal och i skrift. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och har lätt för att prioritera.

Erfarenhet av myndighetsutövning samt att arbeta i en politiskt styrd organisation är meriterande men inget krav. Meriterande är om du arbetat i Procapita/ Lifecare- Handläggare och Mina planer/SVPL-IT samt om du har kunskaper om Socialstyrelsens utredningsmodell IBIC.


ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Arbetslivserfarenhet

Biståndsbedömare / Biståndshandläggare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast, upphör: 2019-08-31 .
Eva Ersson, Sektionschef, Telefonnummer: 040-343956
Anna Malmström, SACO (Akademikerförbundet SSR), Telefonnummer: 040-34 09 14
August Palms plats 1 Malmö
Malmö stad, 175 HVOF Avd Myndighet
August Palms plats 1
20580 Malmö
Ange referens 175-18-232Escape Room Stockholm