Grundskollärare Sv/Eng till Västerskolan 7-9 S


Arbetsgivare: Hässleholms kommun
Arbetsort: Hässleholm
Publiceringdatum: 2019-01-07

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Nu söker vi en lärare i Sv/Eng till Västerskolan 7-9 S!

Vad erbjuder vi dig?
Västerskolan är numera en F-9 skola med en rektor som har ett övergripande ansvar samt två biträdande rektorer som ansvarar för F-6 och 7-9. Verksamheten präglas av ett kontinuerligt och målmedvetet arbete med vår värdegrund. Våra värdegrundsbegrepp är respekt, ärlighet, hänsyn, glädje och trygghet och gäller alla på skolan, såväl elever som personal. Specialverksamheten ingår i ett rektorsområde Västerskolan F-9.

Väster 7-9 S är en särskild undervisningsgrupp för elever med ADHD/autism. Det är en välfungerande verksamhet som funnits i många år och tar emot elever från hela kommunen. Personalen är väl inarbetad och har stor erfarenhet inom området.

Du kommer att undervisa i bl.a. Sv och Eng. I uppdraget ingår planering och utvärdering av din undervisning, bedömning av elevernas uppnådda kunskaper och färdigheter. Du kommer även att ha mentorsuppdrag.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 7-9 och i aktuella ämnen. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av att jobba med barn med ADHD/autism.

Du bör ha en personlig mognad och vara trygg och stabil som person och du ser dig som en självklar ledare i klassrummet. Du har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i svenska språket. Du har även en god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och medarbetare. Vi använder Schoolsoft som verktyg för dokumentation, för elev- och föräldrakontakter.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy.

Vilka är vi?
Specialverksamheten ligger på Norregatan 45 och ingår i rektorsområde Västerskolan F-9.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning, 50 %, med start snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Lärarlegitimation och utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas före anställning.

Sista ansökningsdag är 2019-01-27.

Välkommen med din ansökan via extern länk nedan tillsammans med CV och personligt brev. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag:
Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Deltid
Tillsvidare
Rektor Kristina Liljerup, Telefonnummer: 0451-267906
Nås genom kommunens växel, Telefonnummer: 0451-26 70 00
Stadshuset
Hässleholms kommun
Stadshuset
28180 HÄSSLEHOLM
Ange referens Buf 416/18Escape Room Stockholm