Psykolog, Vårdcentralen Brinken


Arbetsgivare: Region Östergötland
Arbetsort: Motala
Publiceringdatum: 2019-01-08

Vårdcentralen Brinken ingår i Primärvårdscentrum i Östergötland. Vårdcentralen är belägen i södra delen av Motala och har cirka 11 500 listade invånare. Det är en välfungerande vårdcentral där vi med olika kompetenser trivs och arbetar tätt tillsammans. Vi är cirka 40 personer som arbetar på vårdcentralen. Arbetsgivaren ser friskvård och hälsofrämjande arbete som en självklarhet både för medarbetare och patienter.

Motala ”Cykelstaden” ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss.

Vi på Vårdcentralen Brinken söker en psykolog till vår samtalsmottagning och välkomnar dig att söka till vår arbetsplats.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och självständigt arbete. Möjligheten till kompetensutveckling är god genom vidareutbildning och extern handledning. På vårdcentralen arbetar samtalsbehandlaren delvis utifrån arbetsmodellen ”Brief Interventions”, vilket innebär fokuserade psykologkontakter (såsom fokuserad ACT) med snabb återkoppling till behandlande läkare. Samtalsbehandlaren arbetar även med konsultation till läkare, sjuksköterskor och annan vårdpersonal.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad psykolog och har kunskap och intresse av Brief Interventions och fokuserad ACT. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvårdsarbete och de arbetsuppgifter som ingår i en samtalsbehandlares uppdrag. Då du ska kommunicera med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper, i såväl tal som i skrift.

Personliga egenskaper
Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och ser möjligheter. Du är självgående då du driver dina processer parallellt och tillsammans med övriga teamet. Du har goda specialistkunskaper och ett gott omdöme. Du behöver ha empatisk förmåga och arbeta med integritet. Du är intresserad av och vill vara en del av primärvårdens arbete och utveckling.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef/medicinskt ansvarig läkare Peter Lindstedt, 010-104 77 06, peter.lindstedt@regionostergotland.se
Vårdenhetschef Birgitta Ullvan, 076-140 79 25, birgitta.ullvan@regionostergotland.se

SACO lokalt fackliga företrädare Eva Sundin, eva.sundin@regionostergotland.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 27 januari 2019. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta CVU Direkt, 010-103 60 00 under kontorstid

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Arbetslivserfarenhet

Psykolog: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Sveavägen 32
Region Östergötland
Sveavägen 32
59136 MotalaEscape Room Stockholm