Chaufförer med B-körkort sökes för uppdrag på måndagar och onsdagar!


Arbetsgivare: Delivery King AB
Arbetsort: Huddinge
Publiceringdatum: 2019-01-12

Det är viktigt att du talar, förstår och kan läsa svenska på en mycket god nivå. Du är servicem inded ut i fingerspetsarna och du kan konsten att vara social med kunderna på en lagom nivå utan att uppehålla dessa.
Du kan passa tider, har god prioriteringsförmåga, är noggrann och besitter god körvana. God lokalkännedom inom Stockholm city är ett stort plus.

Din hygien är god och vi ser helst att du är rökfri eftersom du kommer att leverera livsmedel. Vi söker flertalet chaufförer med B-körkort som vill köra fasta dagtidsuppdrag på måndagar och onsdagar i Stockholm city!

Du kommer att utgå antingen från Bromma eller Årsta där lastning sker och sedan genomföra distributionsuppdraget som går ut på att leverera gods till företag i Stockholm city på dagtid, enligt körschema. Uppdraget startar kl 07.00 och avslutas antingen kl 13.00 eller kl 15.00, beroende på vilket uppdrag du kör.

Om intresse finns så är det möjligt att arbeta extra även på kvällar med andra distributionsuppdrag. Delivery King AB har sitt säte i Stockholm och har sedan 2014 agerat som ett åkeri åt andra logistikföretag i Sverige. Sedan januari 2018 är Delivery King AB ett fristående bud- och transportföretag och agerar helt i egen regi.

Delivery King AB skapar personligare och mer flexibla transportlösningar för våra kunder, allt ifrån leveranser samma dag, hemleveranser, långkörningar, distribution samt olika typer av specialleveranser – allt detta till ett kundanpassat pris. Vi levererar säkert och enligt tidsplan, samt håller en hög servicegrad i alla våra tjänster gentemot våra kunder och våra kunders kunder.

Alla våra medarbetare är handplockade, utbildade och säkerhetskontrollerade av oss själva. Vi är måna om att bibehålla ett gott arbetsklimat som innefattar både den fysiska och den psykosociala arbetsmiljön, då det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra och trivs hos oss. Vi är ett sammansvetsat team där ödmjukhet och samarbete är en stor del av vår framgång.
Katja Löfström, Affärsutvecklare / HR-ansvarig
katja@deliveryking.se
Varuvägen 9
Delivery King AB
Varuvägen 9
12530 Huddinge
Din ansökan mejlar du till jobb@deliveryking.se
Ange referens ExtrachaufförEscape Room Stockholm