Konsult inom El & Automation


Arbetsgivare: Altius Consulting AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-01-12

Altius Consulting AB är det moderna konsultbolaget som sätter sina konsulter i fokus och löser kundernas behov på ett effektivt sätt. Altius Consulting AB jobbar med IT, Kvalitetsledning och Management. Bolaget har kontor centralt i Göteborg. Bolaget hjälper företagskunder med IT-konsulttjänster, implementering av ledningssystem och Managementuppdrag. Vårt huvuduppdrag är att göra företag mer lönsamma.


Altius Consulting gör nu en satsning inom El & Automation. Vi söker därför brett efter kompetens inom relevana områden. Du som konsult har nu chansen att vara med från början och sätta din prägel på verksamheten. Altius Consulting är i en expansiv fas och har en mycket förmånlig lönemodell, men även andra friheter och förmåner.

Arbetsbeskrivning
Som konsult hos Altius Consulting är arbetsuppgifterna varierande och du får möjligheten att påverka ditt eget uppdrag. Vi arbetar med flertal olika kunder och partners, allt från små/medelstora till stora företag i Göteborg med omnejd och flera olika branscher.

Start: Löpande

Kvalifikationer
Du som trivs här har en bakgrund som automationsingenjör och mår bra i en miljö där du får samarbeta med många olika människor från olika delar av världen. För denna tjänst krävs det att:

- Du har kunskaper inom relevanta system och verktyg inom El/Automation.
- Du har en eftergymnasial utbildning.
- Du kans Svenska flytande i tal och skrift.
- Du är social och ansvarstagande

Meriterande:
- B-körkort
- Gillar kundkontakter
- Vill ha interna roller/funktioner inom Altius Consulting
- Har ett brett kontaktnät inom branschen
- Du är innovativ och har ideer du vill utveckla


Förmåner på Altius Consulting

Lönemodell
På Altius Consulting vill vi att du som konsult ska dels få så stor del av din debitering som möjligt, men även att du ska bestämma över ditt löneutrymme. Detta innebär att du får in din andel av debiteringen på ett konto där Du bestämmer vad du vill ta ut i lön, avsätta till pension, köpa dator/telefon etc. eller helt enkelt spara en del av ditt utrymme, och precis som på vilket företag som helst så har vi andra aktiviteter och utbildningar som inte kostar dig något.

Som anställd får du 85% av din debitering. Driver du dessutom innovationsprojekt så får du 90%.

Innovationer
Utan innovationer stannar vi. Därför vill vi bidra så mycket vi kan till att våra konsulter ska kunna utveckla och realisera sin idé. Detta gör vi genom att ha en projektmodell för innovationsprojekt där bl.a. kundnytta, marknad, ekonomi och resursåtgång hanteras. Tillsammans med styrande modeller och verktyg ger vi stöttning och bollplank i form av bl.a. en mentor. Ditt projekt kanske blir en resurs i bolaget, eller rentav en avknoppning där du är en självklar delägare till det nya bolaget.

Under tiden du jobbar med ditt projekt så erhåller du dessutom en större andel av din debitering. Då får då 90 % av det du fakturerar och med vår flexibla kontorslösning kan vi på kort tid sätta upp projektkontor eller andra önskade kontorslösningar.

Förmånspaket
Vi erbjuder dessutom ett förmånspaket på resor, träning, bensin, varuhandel. Om du dessutom rekryterar in en kollega som hamnar i uppdrag får du en rekryteringsbonus!

Varmt välkommen med din ansökan! Vi använder oss av löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Om lön

Rörlig

Om anställningsvillkor

Heltid
Tills vidare
Ola Andersson, Telefonnummer: 0725227911
Ola.andersson@altiusconsulting.se
Östra Hamngatan 17
Altius Consulting AB
Östra Hamngatan 17
41110 GöteborgEscape Room Stockholm