Sjuksköterska till akutmottagning i Småland


Arbetsgivare:
Arbetsort: Kalmar
Publiceringdatum: 2019-01-17

Vill du vara med och förbättra Vårdsverige? Vi på Pelmatic söker dig som är sjuksköterska och jobbat med akutvård och vill jobba inom bemanning.


ARBETSBESKRIVNING
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på akutmottagning.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet och vana från akutvård. Du ska ha gjort utbildning i A-HLR vuxen samt A-HLR barn det senaste året, van vid defibrillator och CPAP.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och trivs med att arbeta självständigt så väl som i grupp. För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för människor och har patientens välmående i fokus. Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

DU ERBJUDS
Vi är måna om dig som anställd när det gäller arbetssituation och strävar efter att du ska betrakta oss mer som en arbetsgivare än ett bemanningsbolag. Hos oss kommer du känna dig sedd, prioriterad och viktig. Du som arbetar för Pelmatic behöver inte fokusera på det administrativa, utan kan lägga all energi på att utföra ett bra arbete och utvecklas i din yrkesroll för att vara med och förbättra vårdsverige.

Bra för dig som konsult hos Pelmatic att känna till:
- Vi är kollektivanslutna och betalar ut tjänstepension
- Vi erbjuder konkurrenskraftig ersättning
- Du är rese- och skadeförsäkrad när du arbetar
- Vi står för boende och resor
- Hos oss har du samma konsultchef under hela uppdraget

OM OSS
Pelmatic är ett auktoriserat bemanningsbolag som erbjuder dig uppdrag i hela Sverige med omfattning från heltid till kortare insatser. Vi försöker hela tiden ta pulsen på utbuden av uppdrag så att vi kan vara marknadens bästa arbetsgivare. Pelmatic ska vara det självklara valet för dig!

Är du nyfiken på oss? Läs mer på vår hemsida www.pelmatic.se. För mer information kring tjänsten och din ansökan är du välkommen att kontakta oss. Du når oss på info@pelmatic.se eller 0455-68 79 00.


Escape Room Stockholm