Steriltekniker/undersköterska, välkommen till Operation 6


Arbetsgivare: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Operation 6
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-01-23

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Om oss

Vi på operation 6 (Hand- och plastikoperation) opererar patienter med missbildningar, tumörer, skador, degenerativa förändringar och kroppsform som ger funktionella besvär.

Inom vissa spetsområden är upptagningsområdet hela Sverige.

Hos oss opereras både vuxna och barn i alla åldrar. Verksamheten är bred och omväxlande, här utförs allt från dagkirurgi till rikssjukvård. Vi arbetar måndag till fredag på dagtid.

Vi erbjuder en individuell introduktion när du börjar ditt arbete. Dessutom finns möjlighet till både intern och extern utbildning.

Om arbetsuppgifter

Du kommer att vara en länk till sterilcentralen, vilket exempelvis innebär att plocka fram och förbereda galler och instrument inför operation, fylla på plattor och skruvar, hantera lånegaller och packa dessa på sterilen. I kombination med de arbetsuppgifterna kommer du även ha sedvanliga undersköterskeuppgifter. För rätt person finns det möjlighet att vara med och forma tjänsten.

Om dig

Vi söker dig som är ansvarsfull och flexibel och som gillar att samarbeta. Självklart är du noggrann i ditt arbete. Du är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har sterilteknikerutbildning och yrkeserfarenhet från operationssjukvård. Har du inte sterikteknikerutbildning ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete med sterilhantering. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Arbetslivserfarenhet

Steriltekniker / Undersköterska, sterilcentral: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Vårdenhetschef, Mariana Munteanu, Telefonnummer: 072-237 43 10
Vårdenhetschef, Jennie Winsnes, Telefonnummer: 072-244 81 11
Kommunal, Eva Ernst, Telefonnummer: 031-3428334
HR-servicecenter, Torggatan 1 A
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Operation 6
HR-servicecenter, Torggatan 1 A
43135 Mölndal
Ange referens 2019/549Escape Room Stockholm