Sjuksköterska till infektionskliniken i Sundsvall


Arbetsgivare: Region Västernorrland
Arbetsort: Sundsvall
Publiceringdatum: 2019-01-24

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Infektionskliniken stationerad i Sundsvall och har ett länsövergripande ansvar för infektionssjukvården i hela Västernorrlands län. Varje år tar vi emot cirka 6 800 patienter.

Vi söker nu dig som sjuksköterska till vårt härliga team!

.

Du kommer att jobba på vår slutenvårdsavdelning där vi utreder och behandlar infektionssjukdomar. Dit hör bland annat pneumoni, endokardit, meningit, sepsis och TBC men också en rad andra sjukdomstillstånd. Vi har ett nära samarbete med vår mottagning och genomför olika antibiotikabehandlingar i både infusion- och tablettform.

Vi har idag 14 vårdplatser uppdelat på två vårdlag med undersköterskor, läkare, dietist och arbetsterapeut. På avdelningen har vi endast enkelrum och isoleringssalar med sluss-system.

Det är en spännande avdelning som på ett unikt sätt kan ge dig möjlighet att bli väldigt bred i din kompetens då samtliga patientkategorier (medicin, kirurgi, ortopedi och ibland även barn) behandlas hos oss.

Dagtid måndag till fredag finns en rutinerad sjuksköterska med specialistfunktion alltid där som stöd till övrig personal och som ledare för internutbildningar. Vi har även en undersköterska i spindelfunktion som jobbar måndag till fredag och är den som sköter telefon, bokningar av transporter/sjukresor samt uppstämpling av prover med mera.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska där både du som är nyexaminerad och mer erfaren kan bidra till verksamheten! Som nyexaminerad arbetar man alltid tillsammans med någon mer erfaren.

Vi erbjuder dig:
- Kompetenstrappa för sjuksköterskor
- Möjlighet till förmåner som återbetalning av studielån
- Helgtjänstgöring 2 av 5 helger
- Individanpassad inskolning i minst 4 veckor
- Ett fördjupande introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor
- Interna föreläsningar och afterwork för att stärka personalgruppens sammanhållning, kompetens och utveckling.

Om du är intresserad av att jobba på en spännande arbetsplats med ett härligt gäng är vi rätt plats för dig! Om du har frågor eller skulle vilja komma och auskultera hos oss så tveka inte att ringa. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Tillsvidareanställning
Tillträde enligt överenskommelse
Marita Nyberg, Enhetschef, Telefonnummer: +4660181663
marita.nyberg@rvn.se
Cecilia Björner Marcjan, Vårdförbundet, Telefonnummer: +4660181350
cecilia.bjorner.marcjan@rvn.se
Se hemsida
Region Västernorrland
Storgatan 1
87185 Härnösand
Sök via länk nedan
Ange referens 13:2019:53Escape Room Stockholm