Testingenjör


Arbetsgivare: SANMINA-SCI AB
Arbetsort: Örnsköldsvik
Publiceringdatum: 2019-01-28

Vi söker en ingenjör med inriktning mot t.ex. teknisk fysik eller elektroteknik.

Förmåga att lätt sätta sig in i hela system är viktig för att lyckas på denna befattning. Du är duktig på att kommunicera.
Som testingenjör arbetar Du med att underhålla och utveckla produktionstestutrustning för att verifiera funktion och prestanda på de olika, oftast medicinska, produkter som tillverkas i vår fabrik. Arbetet innebär att utifrån givna kravspecifikationer validera utrustningar, processer och utbilda produktionspersonalen. Goda kunskaper krävs i svenska och engelska.
Sanmina-SCI är en världsledande kontraktstillverkare som tillverkar och levererar kompletta lösningar till högteknologiska företag i världen. Sanmina-SCI har etablerat sig i ett 20-tal länder runt om i världen och har cirka 45 000 anställda, varav ca 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Att jobba hos oss
Våra medarbetare betyder mycket för oss och för Sanminas fortsatta utveckling. Vi har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder våra medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter. Vill du bli en del av vår spännande organisation och vill du veta med om vad vi kan erbjuda dig som anställd? Skicka då din ansökan med personligt brev och CV till personal@sanmina.com
Svedjevägen 12
SANMINA-SCI AB
BOX 106
89123 ÖRNSKÖLDSVIK
Ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan. Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare.
Ange referens Utvecklingsingenjör testEscape Room Stockholm