Student som vill arbeta extra inom lager & industri


Arbetsgivare: Adecco Sweden AB
Arbetsort: Upplands-Bro
Publiceringdatum: 2019-01-30

Vill du jobba extra och har goda erfarenheter av lager? Har du även truckkörkort? Då är tjänsten som lagermedarbetare på Ramirent i Brunna något för dig! Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om Tjänsten
Ramirent är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag med marknadsledande positioner. Ramirent har 375 depåer i Norden, samt ytterligare i Öst- och Centraleuropa. Bolaget erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som är relaterade till uthyrning av maskiner. De erbjuder även utrustning för bygg- och industrisektorn.

Som lagermedarbetare kommer du att plocka order och köra truck. För att lättare komma in i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av truckkörning.

Som lagermedarbetare kommer dina arbetsuppgifter innefatta:
- Truckkörning
- Plock av order
- En hel del handplock som är tungt

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag mellan kl. 06:00 – 18:00 och du ska kunna ta dig till Brunna för dessa tider. Vidare ser vi att du kan arbeta minst 2 pass i veckan, 8h/pass.

Då detta inte är en heltidstjänst utan ett extraarbete vid behov krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, annat arbete eller idrottskontrakt. Därför ser vi gärna att du specificerar i din ansökan att du har annan huvudsaklig sysselsättning.

Om Dig
Du som är ordningsam, prestigelös och har erfarenhet av truckkörning kommer snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen! Vidare har du en positiv inställning, är engagerad som person och tycker om att hugga i där det behövs. Har du tidigare arbetat inom byggbranschen ser vi det som meriterande för tjänsten. Vi ser även att du har en god fysik då tungt arbete kan förekomma.

Viktigt för tjänsten är:
- Lagervana
- Truckkort (ledstaplare + skjutstativ)

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om Anställningen
Tjänsten som lagermedarbetare på Ramirent är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns god möjlighet till förlängning.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Jelena Dogas via 073 684 72 92.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Lagerarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Deltid
Tillsvidare
Jelena Dogas, Account manager (rekryteringsansvarig)
Svetsarvägen 8
Adecco Sweden AB
Svetsarvägen 8
17141 SOLNA
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Ange referens ref-28720Escape Room Stockholm