Stocks Coordinator till kund i Uddevalla!


Arbetsgivare: Manpower
Arbetsort: Uddevalla
Publiceringdatum: 2019-01-30

Vill du arbeta som koordinator på ett globalt bolag? Där du har övergripande ansvar över kundens lagersaldo? Vi söker dig som är självgående och med mycket god administrativ förmåga. Sök redan idag då urval sker löpande!

Nu har du chansen att få in foten på ett spännande petroleumbolag i Uddevalla. Manpower söker för kunds räkning en Stocks Coordinator.

Vår kund är världsledande inom petroleumindustrin med tillverkning och försäljning över hela världen. Siten i Uddevalla blandar och tillverkar olja som sedan säljs både till fordonsindustrin men även till konsumentmarknaden. Då företaget arbetar med olja och tillverkning läggs det stort fokus på kvalité och säkerhet i arbetet bland alla anställda vilket är anledningen att de söker just dig!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Manpower och arbeta som konsult hos vår kund. Start är omgående.

Arbetsbeskrivning:

Rollen som Stocks Coordinator innefattar att hålla övergripande kontroll över kundens lagersaldo. Du samarbetar med fabrikens olika avdelningar samt ingår i ett nätverk med övriga fabriker i Europa, men arbetar oftast självständigt och tar mycket egna initiativ. Du ansvarar för att koordinera månadsinventeringar av oljenivåer i lagertankar samt presenterar månadsrapporter och statistik till fabriksledningen på månadsmöten. Arbetet sker främst i SAP och ställer höga krav på dina administrativa förmågor.Kvalifikationer:

* Du har arbetslivserfarenhet inom lagerhantering
* Du har tidigare erfarenhet av SAP
* Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
* Du har goda kunskaper i Officepaketet

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är ansvarsfull och vågar ta egna initiativ, då denna roll innebär mycket eget arbete. Vi ser även att du är noggrann och har lätt för att se när något inte stämmer, duktig på att granska och kontrollera. Du behöver ha goda kunskaper i Engelska språket då engelskan används i ditt dagliga arbete.Kontaktperson

Sök tjänsten genom att registrera dina uppgifter på Manpower och där efter ansök via länken nedanför.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: therese.kivinen@manpower.seUrval sker löpande.Varmt välkommen med din ansökan!

Om lön

Not Specified

Om anställningsvillkor

Heltid
Contract
Therese Kivinen, Telefonnummer: +46727285502
Therese.Kivinen@manpower.se
Drottninggatan 37
Manpower
46137
46137 1485
Ange referens 6a6fbb31-237b-Escape Room Stockholm