Verksamhetschef för Attendo i Malmö med omnejd


Arbetsgivare: Attendo
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2019-01-30

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Har du ett genuint intresse för mänskliga relationer? Är du dessutom lyhörd och målmedveten?

Om företaget

Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag och erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Företaget med sina drygt 17 000 medarbetare omsätter årligen 7 miljarder kronor och finns idag på ett 70-tal orter från Malmö i söder till Kalix i norr samt i Norge och Danmark. Attendo befinner sig nu i ett expansivt skede och söker löpande fler engagerade medarbetare som kan bidra till en hög kvalitet i omsorgen.

Attendo Region Egen regi Syd behöver förstärka regionledningsgruppen med en verksamhetschef för Malmö med omnejd.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för Region Egen regi Syd och rapporterar direkt till din regionchef.

I dina huvudsakliga ansvarsområden ingår;

Personalansvar.


Budget-, prognos och uppföljningsarbete.


Uppföljning och utveckling av kvalitetsarbetet på enheten.

I rollen som verksamhetschef är du en nyckelperson i verksamheten och driver den mot uppsatta visioner och mål. Du både vårdar och utvecklar relationerna med din personal, myndigheter, organisationer, kunder och deras närstående.

Kvalifikationer

Du som söker har akademisk bakgrund inom sjukvård/ beteendevetenskap, minst tre års erfarenhet av en chefsroll. Då tjänsten kräver en kännedom om branschen, förväntar vi oss att du har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg. Vi ser helst att du har arbetat i privat regi tidigare.

Ytterligare erfarenhet från servicesektorn och/eller erfarenheter inom försäljning är meriterande. Du har goda kunskaper i Officepaketet och hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. Du har ett stort engagemang, är flexibel och arbetar strukturerat och effektivt gentemot uppsatta mål.

Attendo erbjuder dig förmånliga villkor, ett nära och coachande ledarstöd, samt goda möjligheter till personlig utveckling både inom rollen och på företaget.


Tillträde: våren 2018 med hänsyn till ev. uppsägningstid.

Arbetslivserfarenhet

Äldreomsorgschef: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor.

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Marcus Fält, Biträdande Regionchef Region Egen regi Syd, Telefonnummer: 070-8764437
Marcus.falt@attendo.se
Kattsundsgatan 15
Attendo
Kattsundsgatan 15
21126 Malmö
Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Ange referens 23117Escape Room Stockholm