Beräkningsingenjör till Trollhättan!


Arbetsgivare: Skill
Arbetsort:
Publiceringdatum: 2019-02-06

Vill du ta nästa steg i karriären och bli en del av en världsledande verksamhet i en spännande och expansiv fas? För kunds räkning söker vi nu en Beräkningsingenjör till Trollhättan. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om företaget
Vår kund står just nu inför en expansiv tillväxt och utmaningen är att både växa på befintliga komponenter samtidigt som nya affärer är under uppstart. Företaget konstruerar och industrialiserar produkter till flygindustrin samt land och marina derivat. Deras främsta tillverkningsmetoder är skärande bearbetning och svets samtidigt som de har en stor andel speciella processer såsom termisk sprutning och ytbehandling.

Företaget är världsledande inom teknologiutveckling och satsar hårt på kommande teknologier som kan ersätta konventionella metoder på marknaden.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Beräkningsingenjör kommer du dagligen arbeta med att genomföra mekaniska analyser och dels säkerställa att angivna krav och specifikationer uppfylls liksom generell produktionsbarhet. Handberäkningar sker mer sällan och fokus kommer att ligga på FEM-simuleringar.

Din profil
Vi söker dig med högskole- eller civilingenjörsbakgrund inom maskin/mekanik eller motsvarande. Du har relevanta erfarenheter från tillverkningsindustrin samt goda kunskaper i produktionsanalys och FEM- simulering. Intresse och erfarenhet inom flygteknik och specifikt flygmotorer är önskvärt.

Som person har du ett starkt driv och engagemang och trivs både med ett självständigt ansvar och att i samverkan med andra parter utveckla arbetet framåt. Vi ser att du som söker har förmågan att kombinera dina teoretiska och praktiska kunskaper samt att du är villig att stödja andra med din expertis och ditt kunnande.

Kunskaper i SAP R3 och TeamSite är mycket meriterande.


Ansökningsförfarande
Denna tjänsten är ett konsultuppdrag via Skill med goda möjligheter till förlängning och fortsatt anställning på kundföretaget.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Arbetslivserfarenhet

Civilingenjör, produktion, maskin: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Fabriksgatan 7
Skill
Fabriksgatan 7
41250 Göteborg
Ange referens 3958Escape Room Stockholm