Lageradministratör för extrajobb på Bredband2!


Arbetsgivare: StudentConsulting
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2019-02-06

Är du student och vill jobba som lageradministratör? Har du administrativ vana och gärna inom lager? Då passar den här tjänsten utmärkt för dig!

Nu söker vi på Student Consulting dig som studerar och söker ett administrativt lageruppdrag vid sidan om dina studier. Bredband2 är ett företag inom telekombranschen som lanserar en ny IT- produkt och därför behöver extra arbetskraft. Företaget har sina lokaler i Östra hamnen i Malmö.

I tjänsten kommer det ingå mottagning av leveranser, enklare orderplock, märkning, registrering och paketering av varor som sedan skall levereras ut till kund.

Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund. Arbetstiderna är måndag, onsdag och fredag och mellan 6-8 timmar/dag. För att vara aktuell för tjänsten ska du vara tillgänglig minst en av dessa dagar varje vecka. Du förväntas även vara tillgänglig för att jobba upp mot heltid under sommaren. Du kommer delvis att arbeta självständigt och det kräver att du trivs med detta.

Din profil
För att passa in på detta uppdrag bör du tidigare ha erfarenhet inom administration, orderplock eller likvärdigt arbete inom lager. Som person ser vi att du är noggrann, strukturerad och klarar av väldigt självständigt arbete. Låter detta uppdrag intressant? Sök tjänsten redan idag, vi tillämpar löpande urval och intervjuer!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Arbetslivserfarenhet

Terminalarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Studerande
6 mån eller längre
StudentConsulting
StudentConsulting
Grynbodgatan 3
21133 MalmöEscape Room Stockholm